«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Παυλίδης»

Βαγγέλης Παυλίδης

i

© PrtScr

«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Παυλίδης»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:09 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 28.03.2024

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Σεβίλλης, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία.

Βαγγέλης Παυλίδης διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ, έχοντας 27 γκολ και 4 ασίστ σε 38 εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από το κορυφαίο επίπεδο.

Σύμφωνα με την ισπανική «la colina de nervion», ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Σεβίλλης εν όψει του μεταγραφικού παραθύρου του καλοκαιριού, αφού όπως τονίζει ο Γιουσέφ Εν Νεσιρί είναι πιθανό να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν.

Επίσης το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άλλες δύο περιπτώσεις που εξετάζει η ισπανική ομάδα είναι ο Σαντιάγκο Χιμένες της Φέγενορντ και ο Τάις Νταλίνγκα της Τουλούζ.

Θυμίζουμε ότι η Άλκμααρ πέρασε νικηφόρα με 4-0 από την έδρα της Φόλενταμ και έφτασε τους 49 βαθμούς μόλις στο -4 από την Τβέντε που είναι στην 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, με τον Έλληνα φορ να βρίσκει δίχτυα ξανά.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, τον χορό των γκολ για την Άλκμααρ άνοιξε ο Ντε Βιτ στο 22' για να ακολουθήσει ο Σουγκαβάρα στο 30' για το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρήκε δίχτυα στο 70' για να κάνει το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σουγκαβάρα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

Ο διεθνής επιθετικός σημείωσε το 27ο γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις και το 23ο στη φετινή Eredivisie, στην οποία είναι και ο πρώτος σκόρερ. Ένα λιγότερο έχει ο επιθετικός της PSV Αϊντχόφεν, Λουκ Ντε Γιονγκ.

Μάλιστα, αυτό το γκολ είχε ιστορική σημασία για τον 25χρονο φορ. Συγκεκριμένα ήταν το 51ο με τη φανέλα της Άλκμααρ στο πρωτάθλημα. Πλέον, ο Παυλίδης έγινε ο 4ος σκόρερ όλων των εποχών στον σύλλογο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.