Ποια ήττα; Οι οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου αποθέωσαν τους παίκτες: «Δεν μας νοιάζει που χάσαμε, ζούμε το όνειρο του Champions League» (vids)

Ουνιόν Βερολίνου

i

PrtScr

Ποια ήττα; Οι οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου αποθέωσαν τους παίκτες: «Δεν μας νοιάζει που χάσαμε, ζούμε το όνειρο του Champions League» (vids)

Κώστας Τόπας 09:58 - 25.10.2023

Παρά τη τη νέα ήττα που υπέστη η ομάδα τους, αυτή τη φορά από τη Νάπολι στο Champions League, οι οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου αποθέωσαν κι εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει της συνέχειας, θέλοντας να τους υπενθυμίσουν ότι ζουν το όνειρό τους αγωνιζόμενοι στα «αστέρια».

Μετά από οκτώ συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ήττων από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπράγκα στα δύο παρθενικά της παιχνίδια σε αυτή τη διοργάνωση, η Ουνιόν δεν τα κατάφερε ούτε τώρα, καθώς η Νάπολι κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 στο Βερολίνο και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, καθώς ακολουθεί το αντίστροφο παιχνίδι σε δύο εβδομάδες.

Μετά από αυτή τη νέα ήττα, η Ουνιόν έχει χάσει και τους τρεις αγώνες της στο Champions League αυτή τη σεζόν με ένα μόνο γκολ. Η ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας από τις εννέα ήττες που μετράει αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις είναι μόλις τρεις λιγότερες από ό,τι είχε καταγράψει σε ολόκληρη τη σεζόν 2022/23.

Τα αρνητικά ρεκόρ αλλά και η τραγική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, δεν πτοεί τους οπαδούς της Ουνιόν Βερολίνου, οι οποίοι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νάπολι, κάλεσαν κοντά τους παίκτες στο πέταλο για να τους εμψυχώσουν.

«Δεν πρέπει να είστε τίποτα άλλο παρά περήφανοι. Χάσαμε από τη Νάπολι μόνο με ένα γκολ. Ζούμε το όνειρο του Champions League», ήταν μερικά από τα λόγια των οργανωμένων της Ουνιόν, οι οποίοι μετά το τέλος της ομιλίας τους καταχειροκρότησαν τους παίκτες.