Ούτε στον πάγκο της ΑΕΚ ο Γκαρσία, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας
i

Λιβάι Γκαρσία/intime

Ούτε στον πάγκο της ΑΕΚ ο Γκαρσία, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας

Κώστας Τσίλης 20:36 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 08.05.2023

Ο Γκαρσία έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη καθώς από το βράδυ του Σαββάτου αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία

Η παρουσία του Τομ Φαν Βέερτ στην βασική ενδεκάδα του ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, θα μπορούσε να ήταν και θέμα τακτικής επιλογής του Ματίας Αλμέιδα. Άλλωστε ο Αργεντινός τεχνικός σχεδόν το είχε πει στον Ολλανδό φορ στην κουβέντα που έκαναν μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και για την οποία ενημερωθήκατε από το Sportal.gr. Παρόλα αυτά το γεγονός πως ο Λιβάι Γκαρσία δεν είναι ούτε στον πάγκο, παραπέμπει σε κάτι διαφορετικό.

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ που ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα και χωρίς να έχει χάσει ούτε μια προπόνηση, παραπονέθηκε χθες το βράδυ για έντονη αδιαθεσία. Σήμερα το πρωί η κατάσταση του ήταν σχετικά καλύτερη.

Όσο όμως πλησίαζε η ώρα του παιχνιδιού, ο Γκαρσία αισθανόταν όλο και άσχημα. Εξ ου και αποφασίστηκε πως το καλύτερο είναι να μην βρίσκεται ούτε καν στον πάγκο. Και έτσι την θέση του στο βασικό σχήμα πήρε ο Φαν Βέερτ. Επειδή οι εποχές είναι και... περίεργες, ο Γκαρσία δεν έχει ίωση, καθώς έχει κάνει τα σχετικά τεστ. Περισσότερα είναι σημάδια υπερκόπωσης.