Χωρίς Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη!

Λιβάι Γκαρσία

i

© Intime

Χωρίς Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:52 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 08.05.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Άρη το βράδυ της Δευτέρας (8/5, 21:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, σε μια αναμέτρηση, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την Ένωση, προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (αν την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός δεν πάρει νίκη μέσα στο Φάληρο).

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Δικεφάλου. Ο Λιβάι Γκαρσία έμεινε εκτός, με τον Τομ Φαν Βέερτ να παίρνει φανέλα βασικού.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Σιμάνσκι μαζί με τον Πινέδα, στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, ενώ ο Φαν Βέερτ στην «αιχμή του δόρατος», με τον Στίβεν Τσούμπερ να βρίσκεται από πίσω του,

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ.