Οζντόεφ: «Με έπεισαν ο Λουτσέσκου και το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ»

Mαγκομέντ Οζντόεφ

i

©printscreen

Οζντόεφ: «Με έπεισαν ο Λουτσέσκου και το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ»

Μάνος Τσαλγατίδης 12:35 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 08.08.2023

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, με τον 30χρονο Ρώσο κεντρικό χαφ, να μιλά στο επίσημο κανάλι της νέας του ομάδας για τα συναισθήματα του.

Τον παίκτη που έψαχνε για την ενίσχυση του στον άξονα βρήκε ο ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις τον Μαγκομέντ Οζντόεφ από τη Καραγκιουμρούκ. Ο Ρώσος, μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη Τουρκία, ήρθε στη Θεσσαλονίκη, με την μεταγραφή να κλείνει σε ένα ποσό κοντά στα 600.000 ευρώ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στη κάμερα της «ασπρόμαυρης ΠΑΕ»

Για το πως αισθάνεται που είναι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ ευχάριστο που βρίσκομαι εδώ. Έχω γνωρίσει τους περισσότερους στο κλαμπ και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να πάρω μέρος στους αγώνες που έρχονται και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Για τους λόγους που αποφάσισε να δεχτεί τη πρόταση του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε το πρότζεκτ, μου άρεσε το όραμα του προπονητή και φυσικά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ιστορία και εξαιρετικούς φιλάθλους, που υποστηρίζουν δυναμικά την ομάδα τους. Όλα αυτά συνολικά με οδήγησαν στο να αποδεχτώ την πρόταση και να θέλω να συμμετάσχω σε αυτό το ενδιαφέρον και μεγάλο πρότζεκτ».

Oι στόχοι με την νέα του ομάδα: «Θέλω να είμαι ωφέλιμος για την ομάδα, να δίνω όπως κάνω πάντα όλες μου τις δυνατότητες για να πετύχει η ομάδα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θέλω να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι . Αυτός είναι ο δρόμος για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Kλείνωντας, έστειλε το μήνυμα του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Μείνετε όπως είστε! Αυτό που έχω δει, ο τρόπος που υποστηρίζετε την ομάδα, είναι φανταστικός».