ΠΑΕ ΑΕΚ: «Έγιναν απίστευτα πράγματα με αποφάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα»
i

© Intime

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Έγιναν απίστευτα πράγματα με αποφάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα»

Κώστας Τσίλης 23:10 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 04.11.2023

Φωνάζει η ΑΕΚ για την διαιτησία του παιχνιδιού με την Κηφισιά και στέκεται σε δυο φάσεις μέσα στο ματς που έγιναν λάθη και από τον διαιτητή και τον VAR.

Στην ΑΕΚ φυσικά και ξέρουν πως είναι μια δική τους μικρή ποδοσφαιρική αυτοκτονία αυτό που έγινε στο ματς με την Κηφισιά. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως μπορούν να αφήσουν ασχολίαστες δυο φάσεις, για τις οποίες θεωρούν πως τόσο ο διαιτητής, όσο κυρίως ο VAR, πήραν λάθος αποφάσεις. 

Η πρώτη είναι μια ανατροπή του Γκαρσία μέσα στην περιοχή και η δεύτερη είναι ένα χέρι που έχει προηγηθεί πριν η μπάλα φτάσει στον σκόρερ, στο γκολ της Κηφισιάς.

Αυτό που έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ είναι πως «πρώτα απ όλα δεν δικαιολογουμαστε γι αυτό που έγινε απόψε αγωνιστικά. Έπρεπε σε κάθε περίπτωση να είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε και να κερδίσουμε αυτό το ματς. Όμως δε μπορεί να συνεχίζεται αυτό το όργιο της προπαγάνδας με την ΑΕΚ και να συμβαίνουν τελικά αυτά που συμβαίνουν σε βάρος μας. Απόψε με πρωταγωνιστή και τον διαιτητή αλλά κυρίως τον VAR Φωτιά που δεν έχει καμία δικαιολογία έχουν γίνει απίστευτα πράγματα. Κοιταμε την φάση της ανατροπής του Λιβαι, το γκολ της Κηφισιάς και την πάσα με το χέρι του Τετει κι αναρωτιομαστε τι έχει γινει. Αποφάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα σε βάρος μας».