ΠΑΕ ΑΕΚ: «Που είναι το σκεπτικό της απόφασης και γιατί αφού το ζητάμε, δεν το λάβαμε;»

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

Δημήτρης Μελισσανίδης/©Intime

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Που είναι το σκεπτικό της απόφασης και γιατί αφού το ζητάμε, δεν το λάβαμε;»

Κώστας Τσίλης 13:28 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 02.03.2023

Η ΑΕΚ επί της ουσίας καταγγέλει πως από χθες μέχρι και σήμερα, παρά τις συνεχείς προσπάθειες, δεν έχει πάρει στα χέρια της το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για το ματς με τον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ πληροφορήθηκε χθες το πρωί για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την τύχη του ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η πρώτη κίνηση που έκαναν οι νομικοί της, ήταν να αναζητήσουν το σκεπτικό, προκειμένου να το μελετήσουν. Άλλωστε με βάση αυτό το σκεπτικό, θα καθορίσει η ΑΕΚ και τα επόμενα βήματά της. Και σε κάθε περίπτωση έτσι κι αλλιώς, όπως συμβαίνει πάντα, δικαιούται να το έχει.

Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ επί της ουσίας καταγγέλλουν, πως από την στιγμή που έλαβαν το διατακτικό της απόφασης κάνουν προσπάθειες για να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό, χωρίς να τα έχουν καταφέρει. Μάλιστα θυμίζουν πως το σκεπτικό της πρωτόδικής απόφασης, το έλαβαν άμεσα. Όμως τώρα, αυτό που περιγράφουν στην ΑΕΚ είναι μια προσπάθεια από χθες μέχρι και τώρα για να μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό, το οποίο όμως παραμένει… άφαντο.

Η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα, δεν είχαν ποτέ να φοβηθούν τίποτα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

13:06 - 02.03.2023

Η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα, δεν είχαν ποτέ να φοβηθούν τίποτα

Η πραγματικότητα του ματς της ΑΕΚ στο Περιστέρι, η απόφαση της Εφέσεων, οι ζόρικες αγωνιστικές συνθήκες και τα ισχυρά αντισώματα που έχει αναπτύξει ο Αλμέιδα μέσα στα αποδυτήρια για κάθε πρόβλημα. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

«Από την στιγμή λοιπόν που λάβαμε το διατακτικό της απόφασης, τόσο εγγράφως όσο και προφορικά μάταια ζητάμε να μας δοθεί και το σκεπτικό της. Κι αν δεν υπήρχε καθαρογραμμένο ζητήσαμε τουλάχιστον το χειρόγραφο. Από το πρωί της Τετάρτης 1/3 μέχρι και τώρα παρά τις συνεχείς μας προσπάθειες δεν έχουμε πάρει σκεπτικό. Μάλιστα από ένα σημείο χθες και μετά δεν μπορούμε καν να έρθουμε σε επικοινωνία με την γραμματεία της επιτροπής, ενώ μαθαίνουμε από πληροφορίες πως είναι σε εξωτερικές δουλειές.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε το εξής. Στο διατακτικό της απόφασης αναφέρεται για την έφεση μας το εξής: «Κρίθηκε και αποφασίστηκε στις 28/2/2023». Δηλαδή η απόφαση βγήκε την Τρίτη (μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας ήταν και η προθεσμία που είχε ζητηθεί και για υπομνήματα...)κι έχουμε φτάσει Πέμπτη μεσημέρι και δεν υπάρχει σκεπτικό για να μας δοθεί.

Αναρωτιόμαστε και θεωρούμε ότι αναρωτιόμαστε εύλογα, πως είναι δυνατόν για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, από την μία να μας πληροφορούν πως έχουν έτοιμη την απόφαση από την Τρίτη κι από την άλλη δυο μέρες μετά να μην είναι σε θέση να μας δώσουν τίποτα σε σχέση με το σκεπτικό της. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του» είναι η τοποθέτηση της ΑΕΚ.