«Μυθική» πρόταση στον Παγιέ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

O Ντιμίτρι Παγέτ

i

© Intime

«Μυθική» πρόταση στον Παγιέ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:33 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 22.07.2023

Ο Ντιμίτρι Παγιέ αποτέλεσε παρελθόν από τη Μαρσέιγ και πλέον εξετάζει τις εναλλακτικές για το νέο βήμα της καριέρας του. Μία από αυτές έρχεται από τη Σαουδική Αραβία και το ποσό... ζαλίζει.

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε ο Ντιμίτρι Παγιέ από τη Μαρσέιγ, στην οποία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Πλέον, ο Γάλλος επιθετικός αναζητά τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Μία από αυτές, όπως αποκαλύπτει το «Foot Mercato», προέρχεται από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία προσφέρει στον έμπειρο ποδοσφαιριστή ένα ποσό που... ζαλίζει. Ειδικότερα, η ομάδα από τον Περισκό Κόλπο, της οποία η ταυτότητα δεν έχει προσδιοριστεί, φαίνεται να πρότεινε στον Παγιέ συμβόλαιο με απολαβές έξι εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Θυμίζουμε πως το όνομα του 36χρονου συνδέθηκε και με τον Ολυμπιακό, με την ίδια ιστοσελίδα να υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες τον πρόσθεσαν στη «watchlist» τους. Φέτος, ο Παγιέ πραγματοποίησε 27 συμμετοχές σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε 961 αγωνιστικά λεπτά, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Μαρσέιγ έχει καταγράψει 492 συμμετοχές, με απολογισμό 103 γκολ και 130 πάσες.

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Παγιέ

Ο Ντιμίτρι Παγιέ παραχώρησε συνέντευξη εξηγώντας του λόγους που αποχωρεί από τον σύλλογο της Ligue 1. Tόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της ομάδας, Λογνκόρια, εμφανίστηκαν αρκετά συγκινημένοι, με τον ποδοσφαιριστή να ξεσπά σε δάκρυα.

«Δεν είναι καθόλου εύκολη στιγμή. Ωστόσο, αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε την συνεργασία μαζί με τον αρχηγό μας. Έχουν περάσει πολλές εβδομάδες, προβληματισμοί και συζητήσεις. Επικοινωνήσαμε και είναι καθαρά αθλητική απόφαση να χωρίσουμε.  Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας αυτού του συλλόγου, εμπνεύσατε μια γενιά υποστηρικτών της Μαρσέιγ. 

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω δημόσια για όλες αυτές τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Ντιμιτρί, είσαι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτού του συλλόγου, μοιραστήκαμε καλές στιγμές, αλλά ακόμα και σε δύσκολες περιόδους βοήθησες τον σύλλογο. Αν πρέπει να σε προσδιορίσω με δύο λέξεις, θα έλεγα ιδιοφυΐα και ταλέντο», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Λονγκόρια για να πάρει τη σκυτάλη ο ποδοσφαιριστής και να πει 

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προέδρους, τους προπονητές και όλους εκείνους που ήταν εκεί, για να σιγουρευτούν ότι είμαι πάντοτε σε καλή κατάσταση. Την οικογένειά μου φυσικά και τη Μαρσέιγ, γιατί η Μαρσέιγ είναι η οικογένειά μου».