Εύκολα στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων η Αλ Ιτιχάντ
i

©printscreen

Εύκολα στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων η Αλ Ιτιχάντ

Ιάσονας Τσίλης 22:45 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 12.12.2023

Με τρία γκολ σε 11 λεπτά και ένα ημίχρονο στο ρελαντί, η Αλ Ιτιχάντ των Καρίμ Μπενζεμά, Ενγκολό Καντέ και Ρομπέρτο Φιρμίνο, επικράτησε 3-0 της Όκλαντ και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, όπου την περιμένει η Αλ Αχλί για ένα... Αραβικό ντέρμπι με την Αλ Αχλί.

Μόλις ένα ημίχρονο χρειάστηκε η Αλ Ιτιχάντ για να κάμψει την αντίσταση της Όκλαντ Σίτι με 3-0 και να κλείσει θέση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων.

Η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο ήταν κυριαρχική απ' το ξεκίνημα και μετά από μερικές... προειδοποιητικές βολές, τελικά βρήκε δίχτυα στο 29', με τον Αλ Χαουσαουοί να πασάρει στον Ρομαρίνιο, ο οποίος εκτέλεσε άψογα για το 1-0.

Με την ψυχολογία στα ύψη και έχοντας το μομέντουμ, η Αλ Ιτιχάντ διπλασίασε τα τέρματα της πέντε λεπτά αργότερα με τον Ενγκολό Καντέ, να βλέπει την κακή έξοδο του τερματοφύλακα και να εκτελεί αμέσως, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Με την Όκλαντ Σίτι... ζαλισμένη από τα απανωτά «χτυπήματα», ήρθε και η χαριστική βολή από τους Σαουδάραβες. Στο 40', ο Καντέ με εξαιρετικό τακουνάκι βρήκε τον Αλ Σαντίκι, ο οποίος με τη σειρά του «σέρβιρε» στον Μπενζεμά, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-0.

Η «κόντρα» Μέσι - Κριστιάνο επιστρέφει για τελευταία φορά: Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε φιλικό με την Αλ Νασρ
REST OF THE WORLD

09:01 - 12.12.2023

Η «κόντρα» Μέσι - Κριστιάνο επιστρέφει για τελευταία φορά: Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε φιλικό με την Αλ Νασρ

Η «κόντρα» του Μέσι με τον Κριστιάνο επιστρέφει στα γήπεδα, καθώς η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε πως θα παίξει φιλικό παιχνίδι με την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία.

Στο δεύτερο μέρος, η Αλ Ιτιχάντ έκανε συντήρηση δυνάμεων, σκεπτόμενη τη συνέχεια της διοργάνωσης και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την ομάδα από τη Τζέντα να προετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με την Αλ Αχλί, για μια θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων και ένα βήμα πιο κοντά στο... όνειρο.