Παϊντσίλ: «Στο Βέλγιο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει»

Τζόσεφ Παϊντσίλ

i

© Intime

Παϊντσίλ: «Στο Βέλγιο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει»

Ο Τζόσεφ Παϊντσίλ μίλησε μετά την ήττα της Γκενκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό (1-0), ενώ θέλησε να στείλει το δικό του... απειλητικό μήνυμα στους Πειραιώτες ενόψει της ρεβάνς.

Ο ουσιαστικός Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό γκολ του Κώστα Φορτούνη με το... καλημέρα και πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Γκενκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα και πλέον θα ταξιδέψει στο Βέλγιο με σκοπό να «κλειδώσει» την πρόκριση στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (17/8).

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο μεσοεπιθετικός της Γκενκ, Τζόσεφ Παϊντσίλ, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV κι έδωσε τη δική του οπτική για την έκβαση της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα δήλωσε πως το λάθος της ομάδας του έκρινε την αναμέτρηση, ενώ άπαντες στο «στρατόπεδο» του συλλόγου περιμένουν τη ρεβάνς για... εκδίκηση.

Πότε είναι το Γκενκ - Ολυμπιακός
EUROPA LEAGUE

00:20 - 11.08.2023

Πότε είναι το Γκενκ - Ολυμπιακός

Ένα βήμα πιο κοντά στη πρόκριση στα Playoffs του Europa League, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μετά την νίκη του με 1-0 απέναντι στη Γκενκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», χάρις στο γκολ του Φορτούνη...στα 23 μόλις δευτερόλεπτα.

«Δεν επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να κάνει ούτε μία ευκαιρία. Αν δεν κάναμε εμείς το λάθος θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν θα έρθουν στο Βέλγιο θα τους δώσουμε αυτό που τους αξίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός της Γκενκ.