Πήραν θέση στις εξέδρες του «Πανθεσσαλικού» οι φίλαθλοι της ΑΕΚ (pics/vid)

Οπαδοί ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό»

i

© Intime

Πήραν θέση στις εξέδρες του «Πανθεσσαλικού» οι φίλαθλοι της ΑΕΚ (pics/vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:16 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 05.04.2023

Οι οπαδοί της ΑΕΚ πήραν τη θέση τους στο «Πανθεσσαλικό», λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του ματς (5/4, 18:00) ανάμεσα στον Βόλο και την Ένωση για την τρίτη αγωνιστική των play offs.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς (5/4, 18:00), οι οπαδοί της ΑΕΚ πήραν θέση στις εξέδρες του «Πανθεσσαλικού», για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους κόντρα στο Βόλο, για την τρίτη αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League.

Μετά το διπλό στην Τούμπα, η ψυχολογία στο «στρατόπεδο» της Ένωσης είναι ιδανική, καθώς η ομάδα έφτασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας με 63 πόντους.

Θυμίζουμε, από χθες το πρωί οι οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχθηκαν την αποστολή που έφτασε στον Βόλο, ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός εισιτηρίων έχει φύγει από την προπώληση που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στα εκδοτήρια της Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και παρόλο που το ματς θα γίνει σε ημέρα εργάσιμη.

Όπως έγινε και στο ματς της κανονική διάρκειας στο «Πανθεσσαλικό», οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» δίνουν βροντερό παρών για ακόμη μία φορά.