Παλάσιος: «Έσπασε» την «κατάρα» της Λεωφόρου ο Αργεντινός (vids)

Παλάσιος - Τσέριν

i

Παλάσιος - Τσέριν/ ©Intime

Παλάσιος: «Έσπασε» την «κατάρα» της Λεωφόρου ο Αργεντινός (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:13 - 11.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 11.03.2023

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος βρήκε δίχτυα στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού με 2-0 και σκόραρε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (6/3) πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Με σκόρερ του δύο ακραίους Αργεντινούς, Μαντσίνι και Παλάσιος η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε των Αγρινιωτών και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της. 

Μετά την ατυχία και τα πολλά δοκάρια το τελευταίο διάστημα ο «Τούκου» βρήκε δίχτυα στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης και «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παλάσιος είναι πρώτος στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα δοκάρια τη φετινή σεζόν της Super League, καθώς μετρά πέντε. Ακολουθούν σε απόσταση ο Ινμπόμ Χουάγνκ του Ολυμπιακού και οι Νάρεϊ και Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ, που έχουν από τρία.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφθασε τα έξι σε 22 εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Με αυτό τον τρόπο ο Αργεντινός εξτρέμ του «τριφυλλιού» έβαλε τέλος και στην «κατάρα» της Λεωφόρου. Είναι το πρώτο τέρμα που πετυχαίνει στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Θυμίζουμε ότι ο «Τούκου» έχει σκοράρει στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, στη Λαμία, στο Βόλο (2) και στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη