Πάλμα: Ειναι μέσα σε όλα τα φετινά γκολ
i

@intime

Πάλμα: Ειναι μέσα σε όλα τα φετινά γκολ

Αλέξης Σαββόπουλος 11:30 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 11.08.2023

Ο 24χρονος επιθετικός του Αρη έφτασε τα τρία γκολ και τις τέσσερις ασιστ στα επτά ευρωπαικά παιχνίδια με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Λούις Πάλμα πέτυχε ένα ακόμα γκολ στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Άρη, καθώς άνοιξε το σκορ απέναντι στη Ντινάμο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 68ο λεπτό, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα των κίτρινων στην Ευρώπη και βάζει πλώρη να φτάσει τον Γκρέι που την περασμένη σεζόν στα δυο ματς με τη Γκόμελ πέτυχε πέντε γκολ, ισοφαρίζοντας την ιστορική επίδοση του Ντίνου Κούη, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ τη σεζόν 1981-82.

Το σημαντικό για τον Πάλμα είναι ότι φέτος έχει συμμετοχή σε όλα τα γκολ στα τρία παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν. Στα δύο σκόραρε, αυτά με Αραράτ (1-1) και Ντιναμό (1-0) ενώ στο άλλο, αυτό του Φαμπιάνο στην νίκη (1-0) της περασμένης εβδομάδας, ο Πάλμα έδωσε την ασίστ για την κεφαλιά του Βραζιλιάνου. Συνολικά στην Ευρώπη ο Πάλμα σε επτά παιχνίδια μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασιστ, δείχνοντας πόσο επιδραστικός είναι στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Ο 23χρονος απο τις Ονδούρες προσέθεσε ακόμη μια… γεμάτη εμφάνιση και έκανε τους σκάουτερ αρκετών ευρωπαικών ομάδων που βρέθηκαν και χθες στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης να γεμίσουν από σημειώσεις. Αντερλεχτ, Τορίνο, Σάλτσμπουργκ και Στουτγκάρδη είδαν χθες τον Πάλμα και με 20 μέρες να απομένουν ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου το θέμα είναι αν κάποια απο αυτές τις ομάδες θα καταθέσει επίσημη πρόταση.

Για τη ιστορία πρώτος σκόρερ στη Ευρώπη για τον Αρη παραμένει ο Κούης ο οποίος έχει σημειώσει 7 γκολ, ακολουθεί ο Αλέκος Αλεξιάδης με 6, ενώ ο Γιώργος Σεμερτζίδης έχει σημειώσει πέντε γκολ, όσα και ο Γκρέι, με τον οποίο μοιράζονται την τρίτη θέση.