Παμλίδης: «Οι δικαιολογίες τελείωσαν, να κοιτάξουμε την πιεστική συνέχεια»

Παμλίδης: «Οι δικαιολογίες τελείωσαν, να κοιτάξουμε την πιεστική συνέχεια»

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:39 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 21.01.2024

Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Πανσερραϊκό (0-2), τονίζοντας πως πρέπει η ομάδα του να πάρει άμεσα αποτελέσματα στην πιεστική συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με τον Χεφτέ Μπετανκόρ να πετυχαίνει δύο γκολ στα πρώτα 16 λεπτά, ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-0 στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε καθοριστικό βήμα για την παραμονή του στη Stoiximan Super League, την ίδια ώρα που η ομάδα της Ηπείρου παραμένει μαζί με την Κηφισιά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε για την ήττα από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να πάρει άμεσα αποτελέσματα στην πιεστική συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Για την ήττα από τον Πανσερραϊκό: «Ήταν μία ήττα εκτός προγράμματος: «Ξέραμε ότι στον Β’ γύρο θα έχουμε όλους τους αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο μ’ εμάς στην έδρα μας, οπότε θα έπρεπε να είναι πλεονέκτημα για μας. Δυστυχώς σήμερα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Πρέπει να προβληματιστούμε γιατί περνάνε τα παιχνίδια και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Έχουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την άλλη εβδομάδα και μετά μία τετράδα παιχνιδιών που είναι μονόδρομος να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε». 

Για το άγχος που είχαν: «Απ’ έξω ο κόσμος έχει πιο καθαρή εικόνα και ο προπονητής από τον πάγκο. Ξέραμε τι παιχνίδι είχαμε σήμερα, ότι θα είναι δύσκολο, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Εμείς προσπαθήσαμε να πιέσουμε να βάλουμε ένα γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε». 

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΣ: «Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, γιατί δυστυχώς δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις μας. Δεν θέλω να λέω ψέματα, τα κεφάλια κάτω, οι δικαιολογίες τελείωσαν και να κοιτάξουμε την πιεστική συνέχεια. Έτσι όπως τα κάναμε, εμείς φέραμε την ομάδα σ’ αυτή τη θέση κι εμείς πρέπει να τη βγάλουμε».