Παναθηναϊκός: Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Κλάινχαϊσλερ ετοιμάζεται για μεταγραφή
i

Λάζλο Κλαϊνχάισλερ/Photo by Stuart Franklin/Getty Images/ideal images

Παναθηναϊκός: Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Κλάινχαϊσλερ ετοιμάζεται για μεταγραφή

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:28 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 09.01.2023

Ο αθλητικός διευθυντής της Όσιγιεκ αποκάλυψε πως ο Ούγγρος μέσος, Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, που απασχολεί τους «πράσινους», αναμένεται να αποχωρήσει.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού εντείνουν τις προσπάθειες τους να ενισχύσουν το ρόστερ, με βάση τις υποδείξεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Εκτός από την υπόθεση του Ούριελ Αντούνα και άλλων εξτρέμ για τα άκρα της επίθεσης, οι αρμόδιοι του Τριφυλλιού εξετάζουν παίκτες για τη θέση «10».

Ο Κάουλι Ολιβέιρα άρεσε πολύ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς για την απόκτηση του. Όπως σας ενημέρωσε το SPORTAL, ένας άλλος ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει είναι ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ της Όσιγιεκ.

Ο Ούγγρος επιτελικός μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου, άρα οι προϋποθέσεις για την απόκτηση του είναι πιο προσιτές σε σύγκριση με τον Κάουλι. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της κροατικής ομάδας, η πώληση του 28χρονου άσου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες!

Η Όσιγιεκ βρίσκεται στην πόλη Ούμαγκ της Κροατίας για τη χειμερινή προετοιμασία της. Ο Κλάινχαϊσλερ δεν συμμετέχει στην αποστολή και η απουσία του προκάλεσε διάφορες φήμες για την επικείμενη αποχώρηση του. Μέχρι που τη Δευτέρα, ο Κουλέσεβιτς επέλεξε να τις επιβεβαιώσει!

«Ο Λάζλο (σ.σ. Κλάινχαϊσλερ) αναρρώνει από μία ίωση και για αυτό δεν βρίσκεται μαζί μας στο Ούμαγκ. Έχει επίσημη άδεια από τη διοίκηση μέχρι την Τρίτη. Παρόλα αυτά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην έρθει στην προετοιμασία, γιατί διαπραγματευόμαστε με μία ξένη ομάδα για τη μεταγραφή του και έχουμε φτάσει σε προχωρημένο στάδιο. Οπότε, ελπίζω πως στις επόμενες ημέρες θα καταλήξουμε σε συμφωνία» εξήγησε ο Κροάτης παράγοντας.

Στην επισήμανση πως η πώληση του βασικού «δεκαριού» θα αποδυναμώσει την Όσιγιεκ, ο Κουλέσεβιτς απάντησε: «Είναι γνωστό ότι έχουμε θέσει συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους και θέλουμε να τους επιτύχουμε στη διάρκεια του χειμώνα. Θα πω ότι θα εισπράξουμε συγκεκριμένη αποζημίωση για τον Λάζλο, εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Έχει σημασία η προοπτική που προέκυψε, να ικανοποιεί και τον ποδοσφαιριστή».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κουλέσεβιτς δεν ονομάτισε την ομάδα που διαπραγματεύεται με την Όσιγιεκ για την πώληση του Κλάινχαϊσλερ. Το ρεπορτάζ των κροατικών ΜΜΕ αναφέρει πως υπάρχει και δεύτερη πρόταση, πάλι εκτός Κροατίας, η οποία όμως δεν καλύπτει τη διοίκηση και τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό. Όσο για το αντίτιμο που θα εισπράξει η Όσιγιεκ, εκτιμάται στις 500.000 ευρώ.