Παναθηναϊκός: Γιατί δεν πάει Κύπρο ο Μπιλάλ
i

Μπιλάλ/ⒸIntime

Παναθηναϊκός: Γιατί δεν πάει Κύπρο ο Μπιλάλ

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:00 - 27.11.2022 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 30.11.2022

Ο Γιοβάνοβιτς παίρνει στη μίνι-προετοιμασία παίκτες από την ομάδα Β’, αλλά όχι το μεγαλύτερο ταλέντο της. Το Sportal.gr εξηγεί τον λόγο.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, συμπεριλαμβάνονται ονόματα παικτών της Β’ ομάδας, αλλά όχι του Μπιλάλ Αμπντελραχμάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο και η απόφαση του Σέρβου προπονητή προξενεί απορίες.

Ωστόσο, το σκεπτικό του Γιοβάνοβιτς για τον Μπιλάλ είναι ξεκάθαρο και αιτιολογημένο. Το μεγαλύτερο ταλέντο της ακαδημίας χρειάζεται χρόνο για να εξελιχτεί και όχι να κάθεται στον πάγκο ή στην εξέδρα.

Έτσι και αλλιώς, ο Μπιλάλ προπονείται συχνά υπό τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς. Δεν αποκομίσει κάτι περισσότερο, αν πάρει μερικές προπονήσεις παραπάνω στην Κύπρο.

Αυτό που έχει ανάγκη ο Μπιλάλ είναι από συνεχόμενα παιχνίδια, εναντίον δύσκολων αντιπάλων και σε ανταγωνιστικές συνθήκες. Προϋποθέσεις που τις παρέχει το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει εξηγήσει στον 19χρονο στράικερ πως πρέπει να εκμεταλλευτεί την παρουσία του στον Παναθηναϊκό Β, να δουλέψει σωματικά, να σκληραγωγηθεί και να βελτιωθεί στους τομείς που υστερεί.

Ο κόσμος που δεν ξέρει την καθημερινότητα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» είναι λογικό να απορεί, αλλά ο πιο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν, ξέρει καλύτερα απ’ όλους γιατί θα παραμείνει στην Αθήνα.