Παναθηναϊκός: Η πρώτη επίσημη δήλωση για τον Αντούνα!
i

Αντούνα/Photo by Zhizhao Wu/Getty Images/Ideal Images

Παναθηναϊκός: Η πρώτη επίσημη δήλωση για τον Αντούνα!

Ο προπονητής της Κρουζ Αζούλ παραδέχτηκε δημοσίως ότι ο Ούριελ Αντούνα επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό!

Από τον πιο αρμόδιο επιβεβαιώθηκε η πίεση που ασκεί ο Ούριελ Αντούνα για να φύγει από την Κρουζ Αζούλ! Ο προπονητής της μεξικάνικης ομάδας, Ραούλ Γκουτιέρεζ παραδέχτηκε εμμέσως το λόγο που δεν υπολογίζει τον παίκτη του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο «Ελ Πότρο» (όπως είναι το παρατσούκλι του) τόνισε ότι σέβεται την επιθυμία του Αντούνα για να παίξει στην Ευρώπη, όμως εξήγησε πως η διοίκηση οφείλει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του club.

«Αντιμετωπίζουμε μία από εκείνες τις σπάνιες καταστάσεις που θα συμβούν στη διάρκεια της σεζόν. Όλες οι προϋποθέσεις αναλύονται προσεκτικά, η επιθυμία του ποδοσφαιριστή λαμβάνεται υπόψη, διότι έχει μεγάλη σημασία, όμως ο Αντούνα είναι αποτελεί ακριβό περιουσιακό στοιχείο για την Κρουζ Αζούλ» σχολίασε ο Γκουτιέρεζ στην ιστοσελίδα «vamoscruzazul.bolavip.com».

«Υπάρχουν πολλές παράμετροι στην υπόθεση. Ελπίζω ότι θα λυθεί σύντομα» ευχήθηκε ο Μεξικανός προπονητής για τον Αντούνα και πρόσθεσε πως εκείνος θα ήθελε την παραμονή του: «Για μας, ο Αντούνα είναι σημαντικός παίκτης, είναι κομβικός. Είναι καλύτερα να τον έχουμε μαζί από το να μην τον έχουμε».

Καταλήγοντας, ο Γκουτιέρεζ ανέφερε πως ο Αντούνα είναι σημαντικός, αλλά η Κρουζ Αζούλ δεν εξαρτάται από κανέναν: «Είναι απλό, στο ποδόσφαιρο ουδείς αναντικατάστατος. Υπάρχουν σημαντικοί, πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές, αλλά αν αυτοί οι παίκτες αποχωρήσουν, τότε πρέπει να τους αντικαταστήσουμε. Γιατί; Διότι υπάρχουν 25 άλλοι, έτοιμοι να πάρουν τις θέσεις τους».

Όπως έχει γραφτεί, ο Αντούνα δεν ταξίδεψε στην Τιχουάνα με την αποστολή της Κρουζ Αζούλ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την Κυριακή, ο 25χρονος επιθετικός εθεάθη στο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Κρουζ Αζούλ…