Παναθηναϊκός: Η Κρουζ Αζούλ είπε… τρίτο «όχι» για τον Αντούνα
i

Ο Ουριέλ Αντούνα/© Photo by Patrick Smith - FIFA/FIFA via Getty Images

Παναθηναϊκός: Η Κρουζ Αζούλ είπε… τρίτο «όχι» για τον Αντούνα

Η μεξικανική ομάδα τεντώνει το σκοινί στη διαπραγμάτευση για τον Ούριελ Αντούνα και περιμένει περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό.

Μετά την τρίτη προσφορά που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για τον Ούριελ Αντούνα την Παρασκευή, συνολικού ύψους πέντε εκατομμυρίων δολαρίων, ανέμενε απάντηση εντός του Σαββατοκύριακου. Έχοντας, όμως, στο ενδιάμεσο ανοίξει τις… κεραίες του για άλλους επιθετικούς.

Η μεξικανική έκδοση του ESPN αναφέρει πως η Κρουζ Αζούλ απάντησε αρνητικά, απορρίπτοντας ξανά την πρόταση του Τριφυλλιού. Η ομάδα του Μεξικού απαιτεί 6 εκατομμύρια δολάρια για την παραχώρηση του 25χρονου εξτρέμ, για να μείνουν στο ταμείο της τουλάχιστον τα μισά.

Η Τσίβας Γουαδαλαχάρα έχει το άλλο 50% των δικαιωμάτων του Αντούνα. Χωρίς να έχει λόγο στη διαχείριση του παίκτη, ο οποίος ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην Κρουζ Αζούλ. Άρα, ενδεχόμενη είσπραξη από την πώληση του Αντούνα θα μοιραστεί στα δύο.

Το ρεπορτάζ επισημαίνει πως η διαπραγμάτευση δεν έχει κλείσει και η Κρουζ Αζούλ αναμένει τέταρτη βελτιωμένη προσφορά από τον Παναθηναϊκό. Άγνωστο εάν θα τη λάβει, καθώς και πόσο κοστολογεί το «Τριφύλλι» τον Αντούνα στο ανώτατο όριο του.

Παράλληλα, το δημοσίευμα τονίζει πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο Αντούνα δεν έχει όρεξη στις προπονήσεις των ημερών, είναι χαμηλή απόδοση και συγκέντρωση και επικαλέστηκε τραυματισμό. Για αυτό ο προπονητής, Πότρο Γκουτιέρεζ τον απέκλεισε από την αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού θέλει ποδοσφαιριστές που θα είναι 100% συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση.