Παναθηναϊκός: Πλησιάζει το deadline για Αντούνα
i

Ούριελ Αντούνα / via Twitter

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει το deadline για Αντούνα

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση της Κρουζ Αζούλ στις επόμενες ώρες, πριν αφήσει τον Ούριελ Αντούνα και στραφεί σε άλλους εξτρέμ.

Καθοριστικές, αλλά όχι κομβικές είναι οι επόμενες ώρες για την υπόθεση του Ούριελ Αντούνα. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ήδη την τελική προσφορά του για τον 25χρονο εξτρέμ, η οποία περιλαμβάνει εφάπαξ 1 εκατομμύριο δολάρια για τον εξάμηνο δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς 4 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα ενεργοποιηθεί τον Ιούνιο.

Με την υποβολή της προσφοράς, έδωσε μία άτυπη διορία 48 ωρών στην Κρουζ Αζούλ, αναμένοντας την απάντηση της. Όπως αναφέρουν από το Μεξικό, η «Λα Μάκινα» δεν έχει απαντήσει και ανεπισήμως αξιώνει περισσότερα λεφτά. Πάντως, όχι τα 8-9 εκατομμύρια δολάρια που έχουν αναφερθεί στον μεξικάνικο Τύπο…

Αν η Κρουζ Αζούλ δεν δώσει… σημεία ζωής, τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί πιο ενεργά σε άλλους ακραίους επιθετικούς. Με τους οποίους ήδη ασχολείται, αλλά θα εντατικοποιήσει τις συζητήσεις.

Τυπικά, η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν θα τελεί εν ισχύ, εφόσον δεν βρει ανταπόκρισης στις προσεχείς ώρες. Ή στο ενδεχόμενο απόρριψης από την Κρουζ Αζούλ. Ωστόσο, όσο το Τριφύλλι δεν κλείνει άλλον εξτρέμ, τότε το σενάριο της επαναπροσέγγισης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί εξ’ ορισμού.

Αρκεί να συμβεί με τις προϋποθέσεις που θα έχουν θέσει οι «πράσινοι» για τον Αντούνα και όχι με τις απαιτήσεις των Μεξικανών. Από την πλευρά του, ο Αντούνα πιέζει τη διοίκηση της Κρουζ Αζούλ και οι αναφορές από την πατρίδα του, υποστηρίζουν πως δεν θα αγωνιστεί τη Δευτέρα εναντίον της Τιχουάνα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Με τον εκπρόσωπο του να έχει νέες επαφές με τους ιθύνοντες της μεξικανικής ομάδας και να ζητάει εκ νέου μεταγραφή.