Παναθηναϊκός: Πρώτο θέμα η επιθυμία του Αντούνα
i

Αντούνα/Photo by Zhizhao Wu/Getty Images/ideal images

Παναθηναϊκός: Πρώτο θέμα η επιθυμία του Αντούνα

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:46 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 07.01.2023

Η πίεση που ασκεί ο Ούριελ Αντούνα για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στο Μεξικό και αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ούριελ Αντούνα, είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής! Ο Μεξικανός εξτρέμ πιέζει με κάθε τρόπο τη διοίκηση της Κρουζ Αζούλ για να αποδεχτεί την πρόταση του Τριφυλλιού…

Η τηλεοπτική εκπομπή «Punto Final» του τηλεοπτικού σταθμού Fox Deportes, αναφέρθηκε στην έντονη επιθυμία του Αντούνα να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Κρουζ Αζούλ, μετέφεραν στον αέρα τις κινήσεις του 25χρονου επιθετικού.

Όπως επισημάνθηκε στο πάνελ, ο Αντούνα δεν προπονείται με τους συμπαίκτες του και δηλώνεται τραυματίας στην επίσημη ενημέρωση. Μία καταγραφή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού ο Αντούνα περιμένει τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Οι δημοσιογράφοι υποστήριξαν πως ο Αντούνα έχει διαμηνύσει ότι δεν σκοπεύει να μείνει άλλο στο Μεξικό, για να υποχρεώσει τους παράγοντες της Κρουζ Αζούλ να δεχτούν την προσφορά του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο Αντούνα φέρεται να έχει συνομιλήσει με τον προπονητή του, Πότρο Γκουτιέρεζ και του εξήγησε τις αποφάσεις του. Με τον Γκουτιέρεζ να τον αποκλείει από την αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην οποία η Κρουζ Αζούλ θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα από την Τιχουάνα.

Μεγάλη σημασία έχει πως ο Αντούνα δεν αρκέστηκε να εκφράσει την επιθυμία του για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Αλλά το δείχνει με σαφήνεια, προσπαθώντας να κατευθύνει τις εξελίξεις προς το επιθυμητό αποτέλεσμα…