Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς βάζει «ταβάνι» στον Κάουλι
i

Καουλί/©Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς βάζει «ταβάνι» στον Κάουλι

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:12 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 22.12.2022

Βούλγαρος δημοσιογράφος ανέφερε τα ποσά που συζητούνται μεταξύ Παναθηναϊκού και Λουντογκόρετς για τη μεταγραφή του Κάουλι Ολιβέιρα. Διαβάστε στο SPORTAL για την εισήγηση του Γιοβάνοβιτς και τη ρήτρα του Βραζιλιάνου.

Μία διαφορετική διάσταση στην υπόθεση του Κάουλι Ολιβέιρα, έδωσε ο Βούλγαρος δημοσιογράφος, Μεθόντι Σουμάνοφ. Σε σημερινό tweet του ισχυρίζεται πως ο Παναθηναίκός προσφέρει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, όμως η Λουντογκόρετς αξιώνει τα διπλάσια χρήματα.

Με τον Βούλγαρο δημοσιογράφο να εκτιμά (όπως είναι εμφανές…) ότι με αυτές τις προϋποθέσεις οι δύο ομάδες πολύ δύσκολα θα συμφωνήσουν στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου. Ο οποίος - αξίζει να σημειωθεί - έχει εκφράσει την επιθυμία του να εγκατασταθεί στην Αθήνα.

Κατά ένα μέρος πληροφόρηση του Σουμάνοφ για τη διαπραγμάτευση, αντιστοιχεί με το ρεπορτάζ του SPORTAL. Πράγματι, παρά τις αναφορές των προηγούμενων ημερών από τη γείτονα, ουδέποτε ο Παναθηναϊκός πρότεινε ποσά κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Κάουλι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εισηγήθηκε την απόκτηση του Κάουλι, αλλά τον έχει αξιολογήσει μέχρι ένα συγκεκριμένο αντίτιμο. Ο Σέρβος έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να μην ανέβει σε νούμερα, τα οποία εκείνος θεωρεί υπερβολικά.

Κοινώς, ο Γιοβάνοβιτς έχει στο μυαλό του μία αναλογία ποιότητας - τιμής για τον Κάουλι και δεν θέλει να ξεπεραστεί. Ενδεχομένως, η πίεση που μεγαλώνει για μεταγραφές μετά την απώλεια βαθμών στη Νίκαια να ωθούσε κάποιον άλλο να αλλάξει γνώμη, αλλά όχι τον Γιοβάνοβιτς. Για τον 60χρονο τεχνικό, η άποψη του δεν επηρεάζεται από πρόσκαιρα αποτελέσματα.

Η άλλη παράμετρος της υπόθεσης αφορά την ισχύ οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του Κάουλι με τη Λουντογκόρετς. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει οριστεί ένα ποσό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, που ο Παναθηναϊκός μπορεί να πληρώσει και να αγοράσει αυτομάτως τον Βραζιλιάνο άσο. Μία προοπτική που τουλάχιστον προς το παρόν, δεν διαφαίνεται…