Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ πήρε ένα συμβόλαιο καριέρας
i

Σένκεφελντ/©Intime

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ πήρε ένα συμβόλαιο καριέρας

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ανανέωσε με μία συνολική συμφωνία 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, τα περισσότερα χρήματα που κέρδισε ποτέ στην ποδοσφαιρική ζωή του.

Αν η ανανέωση του συμβολαίου του Ρούμπεν Πέρεθ, ήταν αναμενόμενη, δεν ίσχυε το ίδιο με τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Οι προηγούμενες συζητήσεις των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού με τον Ολλανδό αμυντικό είχαν αφήσει μερικές εκκρεμότητες και όλοι περίμεναν τον νέο κύκλο επαφών.

Οι διαφορές που προέκυψαν ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη ήταν μικρές και όλες οι ενδείξεις συνέκλιναν πως θα γεφυρωθούν. Ωστόσο, λόγω του παρελθόντος με τον απρόβλεπτο ατζέντη του Σένκεφελντ, τον Βέσελ Βέιζενμπεργκ, στο Τριφύλλι παράμειναν επιφυλακτικοί και δεν διέρρευσαν το παραμικρό.

Το τελευταίο 48ώρο, εκπρόσωπος του Σένκεφελντ είχε εντατικές συζητήσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και διευθέτησαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Με τη συμφωνία να ανακοινώσει το βράδυ της Παρασκευής ως… πρόωρο δώρο Χριστουγέννων. Έτσι και αλλιώς, η επιθυμία του 31χρονου στόπερ ήταν να μείνει στην Αθήνα και δεν… λοξοδρόμησε καθόλου.

Με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια, ο Σένκεφελντ καλύπτεται πλήρως από το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή που ο παίκτης διαπίστωσε ότι θα λάβει μία σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, ως επιβράβευση, όλα απλοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σένκεφελντ απάντησε θετικά σε πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές (καθαρές αποδοχές και μπόνους), που θα αγγίξουν τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για το πιο πλουσιοπάροχο deal που έχει συνάψει ο Ολλανδός στην καριέρα του και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος…

Ο περιπλανώμενος Σένκεφελντ, ο οποίος έχει ταξιδέψει μέχρι την εξωτική Αυστραλία για να παίξει, έχει βρει την… Ιθάκη του στην Ελλάδα. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο «Σένκε» διανύει την τέταρτη σεζόν του, έχει 99 συμμετοχές και έχει σκοράρει 5 γκολ. Είναι οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα που έχει περάσει στην καριέρα του…