Παναθηναϊκός: Οι 2+1 αλλαγές που ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα
i

Ο Γιοβάνοβιτς / © Intime

Παναθηναϊκός: Οι 2+1 αλλαγές που ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε όμορφο θέαμα εναντίον του ΝΠΣ Βόλου, όμως στη Νίκαια αναμένεται να παραταχθεί… αλλαγμένος.

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη εναντίον του ΝΠΣ Βόλου παρουσιάστηκε σοβαρός και με πειστική εμφάνιση, επικράτησε 3-0 και «καθάρισε» πρόωρα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Όμως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρατάξει μία διαφορετική ενδεκάδα την Τετάρτη στη Νίκαια…

Φυσικά, οι αλλαγές δεν σχετίζονται με την απόδοση των παικτών. Αφορούν την ιεραρχία και λόγους… ανωτέρας βίας! Όπως και να έχει, ο Σέρβος θα προβεί σε ανακατατάξεις.

Καταρχάς, την εστία θα υπερασπιστεί άλλος γκολκίπερ. Ο Γιούρι Λοντίγκιν παίζει στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα θα επανέρθει ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός παραμένει το «Νούμερο 1», αν και φυσικά η ιεράρχηση εξαρτάται από το… χορτάρι.

Περαιτέρω, ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα πάρει τη θέση του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και ο αρχηγός της ομάδας θα τον αντικαταστήσει. Όχι στον ρόλο του στο γήπεδο, αλλά στη σύνθεση της ενδεκάδας.

Γιατί στο αριστερό άκρο της επίθεσης, θα μετατεθεί ο Μπερνάρ, ο οποίος ξέρει τι πως πρέπει να κινηθεί ένας εξτρέμ. Ο Κουρμπέλης θα συμπληρώσει την τριάδα στη μεσαία γραμμή, καλύπτοντας το κενό που θα αφήσει η μετάθεση του Βραζιλιάνου.

Τέλος, υπό αίρεση τελεί άλλη μία αλλαγή στο κέντρο της άμυνας. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας περιμένει «stand by», σε περίπτωση που ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν προπονηθεί την Τρίτη και αποκλειστεί από την αποστολή. Ο Ολλανδός υποφέρει από τενοντίτιδα στη δεξιά γάμπα και τη Δευτέρα γυμνάστηκε χαλαρά.