Πρόταση Παναθηναϊκού για Πούχατς, άμεσες οι εξελίξεις
i

Τιμοτέους Πούχατς / © Oliver Hardt/Getty Images/Ideal Images

Πρόταση Παναθηναϊκού για Πούχατς, άμεσες οι εξελίξεις

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:08 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 18.12.2022

Το νέο πρόβλημα στην αριστερή πτέρυγα έφερε κινητοποίηση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Πούχατς.

Ο τραυματισμός του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, που αδειάζει ακόμα περισσότερο την αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού, μετά την απώλεια των Αϊτόρ και Γκάνεα, κινητοποίησε τους ιθύνοντες της ΠΑΕ. Γιατί έδειξε πως οι λύσεις στην πλευρά είναι μετρημένες στα δάχτυλα και η ενίσχυση κρίνεται επιβεβλημένη.

Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε την αναζήτηση ενός αριστερού μπακ προς τα τέλη Ιανουαρίου. Τώρα, η πρόθεση έχει αλλάξει και στο Τριφύλλι θέλουν να κλείσουν άμεσα και το συγκεκριμένο κενό.

Διαφορετικά, με μόνους διαθέσιμους στην πλευρά τους Χουάνκαρ και Βέρμπιτς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι υποχρεωμένος να… προσεύχεται προκειμένου να μην συμβεί άλλο απρόοπτο. Όπως συνέβη σήμερα με την ελαφρά θλάση που υπέστη ο Βέρμπιτς.

Σε πρώτο πλάνο, είναι ο Πολωνός αριστερός μπακ της Ουνιόν Βερολίνου, Τιμοτέους Πούχατς. Ο Πούχατς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και έχει ζητήσει να φύγει, για να μετακομίσει σε ένα περιβάλλον που θα νιώθει εμπιστοσύνη.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει τον Πούχατς και τον θεωρεί ιδανική εναλλακτική για τον Χουάνκαρ. Ή εφόσον χρειαστεί, ο Ισπανός να προωθηθεί στην πτέρυγα και ο Πούχατς να αναλάβει τον ρόλο του ακραίου μπακ.

Ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει την Ουνιόν Βερολίνου για να αποκτήσει τον 23χρονο παίκτη με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού και με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ο τύπος της συμφωνίας είναι και ο κύριος ενδοιασμός του Πούχατς, επειδή θα προτιμούσε μία ομάδα που θα τον προόριζε για βασικό. Από την άλλη, ο Γκάνεα θα αναρρώσει μέχρι το καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο και ο Παναθηναϊκός δεν θα ήθελε να «φορτώσει» την πλευρά.

Για την ώρα, οι συζητήσεις μεταξύ των στελεχών του Παναθηναϊκού και της πλευράς του Πούχατς συνεχίζονται. Με τους «πράσινους» να προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση το συντομότερο δυνατόν!