Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό: Νοκ άουτ με Ιωνικό ο Βέρμπιτς - Αμφίβολος ο Σένκεφελντ
i

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς / Intime

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό: Νοκ άουτ με Ιωνικό ο Βέρμπιτς - Αμφίβολος ο Σένκεφελντ

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:03 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 18.12.2022

Με τους χειρότερους οιωνούς άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς στη Νίκαια, αφού προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Βέρμπιτς και Σένκεφελντ.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς δεν πρόλαβε να χαρεί την εξαιρετική εμφάνιση του στο παιχνίδι Κυπέλλο του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο. Γιατί πάνω που έδειχνε να ανακτά τη φόρμα του, ο Σλοβένος εξτρέμ υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός από την επικείμενη αναμέτρηση στη Νίκαια.

Ο Βέρμπιτς έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο και ήδη άρχισε θεραπεία. Ο Σλοβένος δεν θα είναι διαθέσιμος εναντίον του Ιωνικού και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με τον ΟΦΗ.

Το δεύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ ταλαιπωρείται τενοντίτιδα στην γάμπα και κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για την έναρξη του δευτέρου γύρου. Πάντως, ο «Σένκε» έχει πιθανότητες να αγωνιστεί.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της κυριακάτικης προπόνησης:

«Με δύο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της προσεχούς Τετάρτης με αντίπαλο τον Ιωνικό. 

Στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης» έμειναν εκτός ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τενοντίτιδα στη γάμπα του δεξιού ποδιού και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς λόγω θλάσης πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο. 

Αμφότεροι ακολούθησαν θεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο».