Παναθηναϊκός: Ταξιδεύει στην Κύπρο ο Αλαφούζος
i

Γιάννης Αλαφούζος / Intime

Παναθηναϊκός: Ταξιδεύει στην Κύπρο ο Αλαφούζος

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:57 - 03.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 03.12.2022

Κυπριακή ιστοσελίδα υποστηρίζει πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε πρόσκληση για να παρακολουθήσει το φιλικό με την Πάφο.

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου είναι πιθανόν να πραγματοποιηθεί το κυριακάτικο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν ταξίδιψε με την αποστολή, όμως είναι πιθανόν να μεταβεί στην Κύπρο στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Την είδηση αποκάλυψε η κυπριακή ιστοσελίδα "sportime.sigmalive.com", η οποία αναφέρει πως ο Γιάννης Αλαφούζος έλαβε προσωπική πρόσκληση από τον επιχειρηματία Γιώργο Ιωάννου και φέρεται να έχει ανταποκριθεί θετικά.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς παραθεριστικού θερέτρου Cap St George Hotel & Resort, όπου έχει καταλύσει ο Παναθηναϊκός για τη δεκαήμερη παραμονή του στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.

Ο κ. Ιωάννου φέρεται να επικοινώνησε απ' ευθείας με τον Αλαφούζο και να τον προσκάλεσε να διαμείνει στο συγκρότημα, καθώς και να παρακολουθήσει το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο.

Τον προηγούμενο Ιούλιο ο Αλαφούζος δεν είχε επισκεφτεί την ομάδα στην Αυστρία, όμως είχε ηγηθεί της αποστολής στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας, για τα προκριματικά του Europa Conference League.