Παναθηναϊκός: Το «σκανάρισμα» του Τζάχανμπαχς και οι ερωτήσεις του Ιρανού
i

O Αλιρεζά Τζάχανμπαχς / © Dean Mouhtaropoulos/Getty Images/Ideal Images

Παναθηναϊκός: Το «σκανάρισμα» του Τζάχανμπαχς και οι ερωτήσεις του Ιρανού

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:54 - 03.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 27.12.2022

Το «Sportal.gr» έμαθε ότι ο Αλιρεζά Τζάχανμπαχς έχει συλλέξει πληροφορίες για το Τριφύλλι, με την υπόθεση να βρίσκεται για την ώρα στο προκαταρκτικό στάδιο.

Η ολλανδική ιστοσελίδα “1908.nl” αποκάλυψε την Παρασκευή ότι… κάτι τρέχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Αλιρεζά Τζάχανμπαχς. Ο άσος της Φέγενορντ έχει ενεργό ρόλο στο πλάνο του Άρνε Σλοτ, αλλά δεν είναι βασικός και αναντικατάστατος, όπως θα επιθυμούσε. Με συνέπεια να ψάχνεται για το μέλλον του…

Οπως ψάχνουν στο Τριφύλλι έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορέσει να αναπληρώσει (έστω για έξι μήνες, μέχρι την ολική επαναφορά του Ισπανού) την επιρροή του Αϊτόρ στην ομάδα. Στο σκοράρισμα, στη δημιουργία, στην ανάπτυξη και ως ένα βαθμό στα αποδυτήρια. 

Το… ψάξιμο των δύο πλευρών έχει διασταυρωθεί και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι το όνομα του Τζάχανμπαχς έχει πέσει στο τραπέζι των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού. Αντίστοιχα, ο Τζάχανμπαχς έχει ακούσει για το Τριφύλλι και συγκεντρώνει πληροφορίες για τον Σύλλογο και το υπόβαθρο του.

Επισήμως, οι “πράσινοι” δεν λένε το παραμικρό για τον Ιρανό μεσοεπιθετικό. Από το ρεπορτάζ του “S” προκύπτει ότι ο 30χρονος παίκτης έχει προταθεί και λόγω του βιογραφικού του, ξεχώρισε αμέσως. Οι “πράσινοι” ερευνούν το προφίλ του και έχουν απευθυνθεί στη Φέγενορντ για έναν πρώτο γύρο διερευνητικών επαφών. Μέχρις εκεί και όχι παραπέρα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει πρόταση στη Φέγενορντ για την αγορά ή τον δανεισμό του Τζάχανμπαχς. Ξέρει όμως πόσο κοστολογείται ο Ιρανός και πως αμφότερα τα ενδεχόμενα τελούν υπό συζήτηση για την ομάδα του Ρότερνταμ.

Ο μάνατζερ του Τζάχανμπαχς, Αμίρ Χασεμί δήλωσε στο “Sportal.gr” οτι δεν έχει μιλήσει με άνθρωπο του Τριφυλλιού. Αυτό ισχύει απολύτως. Γιατί από το Τριφύλλι δεν έχουν αποφασίσει εάν θα κινηθούν για τον Τζάχανμπαχς, ούτως ώστε να προσεγγίσουν τον ατζέντη του. Από την άλλη, ο Χασεμί έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης, αφού του την μετέφεραν οι παράγοντες της Φέγενορντ.

Ο Τζάχανμπαχς έχει την ευχέρεια να πάρει πληροφορίες απ’ ευθείας από συμπατριώτες του στην Εθνική Ιράν. Οι Μοχαμάντι και Χατζησαφί παίζουν στην ΑΕΚ, ενώ μέχρι πρότινος στην Ένωση ανήκει και ο Ανσαριφάρντ. Άρα, δεν θα έχει δυσκολίες να μάθει όσα πρέπει για τον Παναθηναϊκό, αν και όπως έμαθε το “S”, ήδη έχει ρωτήσει σχετικά.