Χρήση χημικών στη Λιβαδειά, αποχώρησαν εσπευσμένα προς τα αποδυτήρια οι παίκτες! (pics)
i

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν από το ματς με τον Λεβαδειακό/©intime

Χρήση χημικών στη Λιβαδειά, αποχώρησαν εσπευσμένα προς τα αποδυτήρια οι παίκτες! (pics)

Sportal newsroom 16:46 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 03.01.2023

Και ξαφνικά χαμός στη Λιβαδειά πριν από την αναμέτρηση του Λεβαδειακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς έγινε χρήση χημικών από την Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι παίκτες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια, διακόπτοντας την προθέρμανσή τους.

Περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά, υπήρξε ρϊψη δακρυγόνων από πλευράς Aστυνομίας προς τη μεριά φίλων του τριφυλλιού που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή έξω από το γήπεδο. Aποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να προκληθεί πολύ μεγάλη ένταση, η ατμόσφαιρα να βαρύνει και οι παίκτες των δύο ομάδων να φεύγουν άρον - άρον για τα αποδυτήρια, βάζοντας τις μπλούζες στα πρόσωπά τους προκειμένου να προφυλαχθούν.

Μια κίνηση από πλευράς Αστυνομίας χωρίς κάποια προφανή αιτία, αφού έως εκείνη τη στιγμή δεν είχε συμβεί το παραμικρό.

Παραμένει η ποινή του ΠΑΣ Γιάννενα - Χωρίς κόσμο με AEK και Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:00 - 03.01.2023

Παραμένει η ποινή του ΠΑΣ Γιάννενα - Χωρίς κόσμο με AEK και Παναθηναϊκό

Η έφεση που άσκησε ο ΠΑΣ Γιάννινα για την τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, δεν έγινε δεκτή κι έτσι θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (03/01) αλλά και τον Παναθηναϊκό (15/01) χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν ταξιδέψει στη Λιβαδειά είναι περισσότεροι από 3.000, από νωρίς είχαν γεμίσει όλα τα μαγαζιά της πόλης και λίγο μετά τις 15:00 ξεκίνησαν την πορεία τους προς το γήπεδο.

Κατά τη χρήση δακρυγόνων, αρκετός κόσμος μετακινήθηκε από τη θέση του προκειμένου να προφυλαχθεί, χωρίς πάντως να υπάρξει κάτι περισσότερο, αφού η ένταση εκτονώθηκε αρκετά γρήγορα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων αποχωρούν εσπευσμένα προς τα αποδυτήρια
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που είναι στο γήπεδο προσπαθούν να προστατευθούν από τα χημικά καλύπτοντας τα πρόσωπά τους