«Έσπασε» ο Πετράκης μετά τη λήξη με την ΑΕΚ: «Είναι στιγμές σε αυτή τη δουλειά που...»

Ο Γιάννης Πετράκης

i

©Intime

«Έσπασε» ο Πετράκης μετά τη λήξη με την ΑΕΚ: «Είναι στιγμές σε αυτή τη δουλειά που...»

Στέλιος Βαρδάκης • 19:35 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 18.12.2023

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την ισοπαλία (2-2) που απέσπασε ο Παναιτωλικός απέναντι στην ΑΕΚ, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο Αγρίνιο απέναντι στην ΑΕΚ σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το 14' στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, ήταν φανερά συγκινημένος από τη προσπάθεια των παικτών του, στις δηλώσεις του στη Cosmote tv μετά το τέλος του αγώνα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην Cosmote tv:

«Δεν κλαίω, συγκινήθηκα λίγο αλλά εντάξει Τα συναισθήματα πρέπει να τα εκφράζουμε. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια πρώτα, για τη νοοτροπία που είχαμε σαν ομάδα. Όταν βρίσκεσαι στο 10ο λεπτό με δύο γκολ πίσω από μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, η δουλειά μας δεν ήταν καθόλου εύκολη αλλά πρέπει να πω μπράβο γιατί και η εικόνα μας κατά διαστήματα αλλά και η νοοτροπία μας ήταν τέτοια που καταφέραμε και αλλάξαμε την κατάσταση που δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο σημαντικά πράγματα. Είναι μια σπουδαία επιτυχία, ειδικά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με αυτόν τον αντίπαλο και θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το προφίλ μου έχουμε σαν ομάδα και να το ενισχύουμε κάθε μέρα ώστε να μπορούμε στο μέλλον να επιζητούμε πιο πολλά πράγματα μέσα από την βελτίωση, όχι μόνο στο τακτικό κομμάτι αλλά σε νοοτροπία, σε μυαλό, να έχουμε μια συνολική εξέλιξη σαν ομάδα»