Εποχή Σούρερ στον Παναιτωλικό και επίσημα

Γκάμπριελ Σούρερ

i

©PanaitolikosFC

Εποχή Σούρερ στον Παναιτωλικό και επίσημα

Δημήτρης Χούπης 14:38 - 23.06.2023

Η εποχή Γκαμπριέλ Σούρερ ξεκίνησε και επίσημα στον Παναιτωλικό, αφού ανακοινώθηκε από την ομάδα του Αγρινίου.

Η εποχή Γκαμπριέλ Σούρερ στον Παναιτωλικό ξεκίνησε και επίσημα αφού ο Αργεντινός ανακοινώθηκε από την ομάδα του Αγρινίου. Ο 51χρονος προπονητής έχει περάσει από την Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής, αφού έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για μια διετία (2004-06). 

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε από τη Λανούς, ενώ έχει κάτσει στον πάγκο της Αρχεντίνος Τζούνιορς, της Κρουσέρο, της Ιντεπιέντε ντελ Βάλε, της Σοσιεδάδ Ντεμπορτίβα, της Μπλούμινγκ, της Μίτρε και της Ντεμπορτίβο Κουένκα. 

Μαζί του έφτασαν και οι συνεργάτες του. Οι δύο βοηθοί του θα είναι οι Αλεχάντρο Κάσερες και Γκουστάβο Ζουμπελδία, βοηθός και αναλυτής θα είναι ο Χουάν Ζουμπελδία και προπονητής τερματοφυλάκων ο Λουίτζι Τσέναμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

Ο Γκάμπριελ Σούρερ (Gabriel Francisco Schürrer Peralta) είναι από σήμερα ο προπονητής του Παναιτωλικού. Γεννημένος στην Αργεντινή πριν 51 χρόνια αγωνίστηκε σε Lanús, Racing, Deportivo La Coruña, Las Palmas, Real Sociedad, Málaga. Στη χώρα μας αγωνίστηκε τη διετία 2004-2006 στον Ολυμπιακό κατακτώντας δύο νταμπλ. Είναι διεθνής με την Εθνική Αργεντινής.

Ως προπονητής έχει εργαστεί σε Lanús, Argentinos Juniors, Crucero, Independiente del Valle, Sociedad Deportiva Aucas, Blooming, Mitre de Santiago, Deportivo Cuenca.

Συνεργάτες του θα είναι οι:

Αλεχάντρο Κάσερες (Alejandro Caceres) – Βοηθός/Προπονητής Φυσικής κατάστασης
Γκουστάβο Ζουμπελδία (Gustavo Dario Zubeldia) – Βοηθός/Προπονητής Φυσικής κατάστασης
Χουάν Ζουμπελδία (Juan Manuel Zubeldia) – Βοηθός/Αναλυτής
Λουίτζι Τσέναμο – Προπονητής τερματοφυλάκων