«Λευκή» ισοπαλία στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης (0-0)
i

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης / ©intime

«Λευκή» ισοπαλία στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης (0-0)

Sportal newsroom 22:06 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 05.02.2023

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ισόπαλος χωρίς σκορ έληξε ο αγώνας στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στην όγδοη θέση με 24 βαθμούς είναι η ομάδα του Αγρινιού, σε αντίθεση με τον Αστέρα που βρίσκεται μία θέση κάτω με 22 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τον Παναιτωλικό να έχει λίγο περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του. Ο Αστέρας όμως ήταν αυτός που έχασε τις μεγάλες φάσεις του ημιχρόνου, καθώς αρχικά ο Καρμόνα στο 40' και ο Κρέσπι στο 44' απείλησαν την ομάδα του Αγρινίου, αλλά ο Κοντογιάννης μπλόκαρε και τα δύο σουτ. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σχεδόν το ίδιο με το πρώτο. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε την κατοχή και ο Αστέρας είχε λίγες φάσεις, δίχως να καταφέρουν να ανησυχήσουν τον Κοντογιάννη. Από μία μεγάλη ευκαιρία είχαν οι δύο ομάδες, με τον Καστάνο για τον Αστέρα και με τον Ζοάο Πέδρο για τον Παναιτωλικό.  

Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Λιάβας, Λάρσον, Μαλής (Μαάρτενσον 46'), Χουχούμης, Μλάντεν, Ντουάρτε (Τσινγκάρας 79'), Κολοβός (Μπουζούκης 79'), Σενγκέλια, Μόρσεϊ (Ξενίδης 71'), Ζοάο Πέδρο (Καρέλης 79')

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Ντ. Καρμόνα, Φ. Αλβάρες, Αλάγκμπε, Σανταφέ (Τασουλής 90+4'), Μπαρτόλο (Ριέρα 46'), Σίτο (Τιλίκα 88'), Ρεγκίς, Μπαράλες (Μπενίτο 90+4').

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στην αστοχία των παιχτών και ειδικά σε αυτήν του Αστέρα Τρίπολης. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου είχαν λίγες ευκαιρίες, που τις σπατάλησαν με άσχημα τελειώματα.

Ο MVP: Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Βαγγέλης Κοντογιάννης. Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε τη πρεμιέρα του στη Super League με μία καλή εμφάνιση, έχοντας τρεις αποκρούσεις.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ: Άλλο ένα ματς που ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα του Παναιτωλικού. Τελευταία φορά που κέρδισε στο Αγρίνιο ήταν στις 6 Μαΐου του 2018. Έκτοτε έχει έξι ισοπαλίες, εφτά με την σημερινή.

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ: Ο Γιάννης Αναστασίου κατέβηκε με 4-4-2 σε σχέση με το 4-5-1 στον προηγούμενο αγώνα με τον Βόλο. Αντίθετα ο Άκης Μάντζιος παρατάχθηκε επίσης με 4-4-2 σε σχέση με το 4-2-3-1 στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.