Η τελευταία αποστολή της σεζόν για τον Παναιτωλικό

Παναιτωλικός

Η τελευταία αποστολή της σεζόν για τον Παναιτωλικό

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 20:31 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Οι Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Ανέστης, Μπακάκης δεν υπολογίζονται για το αυριανό ματς του Παναιτωλικού στο γήπεδο του εναντίον του ΟΦΗ.

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο για την έβδομη και τελευταία αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μετά την προπόνηση έβγαλε και την αποστολή για το παιχνίδι, όπου υπάρχουν αρκετοί απόντες. 

Η FIFA στήριξε 50 απλήρωτους Έλληνες ποδοσφαιριστές - Οι 22 έπαιζαν στη Δόξα Δράμας
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

18:04 - 12.05.2023

Η FIFA στήριξε 50 απλήρωτους Έλληνες ποδοσφαιριστές - Οι 22 έπαιζαν στη Δόξα Δράμας

Χρήματα από το ταμείο βοηθείας της αποδέσμευσε η FIFA, προκειμένου να στηρίξει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που παραμένουν απλήρωτοι από τις πρώην ομάδες τους. Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν οι μισοί από αυτούς αγωνίστηκαν στη Δόξα Δράμας.

Εκτός αποστολής λοιπόν είναι οι Μάρτενσον, Χουάνπι, Νταγκό, Αποστολάκης, που είναι τραυματίες αλλά και ο Χατζηθεοδωρίδης, Μπακάκης. Όσον αφορά τον Χατζηθεοδωρίδη και τον πρώην μπακ της ΑΕΚ έβγαλαν ένα μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουχούμης, Νοσίρου, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου, Κοντογιάννης.