Χωρίς Κιάκο η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Λεβαδειακό

Θανάσης Στάικος

i

© Intime

Χωρίς Κιάκο η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Λεβαδειακό

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 18:10 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Χωρίς τον Κιάκο θα ταξιδέψει στη Βοιωτία ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν, κόντρα στον Λεβαδειακό.

Δίχως απρόοπτα ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (13/05, 20:00), με φόντο την τελευταία αγωνιστική των play-out της Stoiximan Superleague, εναντίον του Λεβαδειακού.

Ο Θανάσης Στάικος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέρα από την απουσία του Κιάκου και με τον στόχο της παραμονής να έχει επιτευχθεί μαθηματικά, αναμένεται να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως οι Λώλης και Τσάβος.

Tρεις ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν «μνηστήρες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:22 - 10.05.2023

Tρεις ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν «μνηστήρες»

Έντερ, Ρομπάιγ και Κεσχρίντα εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους στον Ατρόμητο - και όχι μόνο - με αποτέλεσμα να αποτελέσουν πόλο έλξης για ομάδες από το εξωτερικό. Όμως οι Περιστεριώτες δεν προτίθεται να τους παραχωρήσουν αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Τσιντώντας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Ριένστρα, Ράντου, Μπορταγκαράι, Τσίρης, Τζίμας, Τζίνο, Καραχάλιος, Λιάσος, Λώλης Ν., Λώλης Αλ., Μέντες, Ροσέρο, Παμλίδης, Λέο, Κύρκος και Κόντε.