Νέο συμβόλαιο στον Ιωαννίδη - Υπογράφει για τέσσερα χρόνια

Φώτης Ιωαννίδης / Intime

Νέο συμβόλαιο στον Ιωαννίδη - Υπογράφει για τέσσερα χρόνια

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:41 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 10.05.2023

Επιβεβαίωση Sportal: Ο Φώτης Ιωαννίδης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. «Δένει» μέχρι τον Ιούνιο του 2027 ο Έλληνας στράικερ με αυξημένες αποδοχές.

Στις 29 Μαρτίου το Sportal σας είχε ενημερώσει ότι ουσιαστικά η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Φώτης Ιωαννίδης είχαν συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας τους. Για ένα νέο συμβόλαιο που θα αντικαθιστούσε το ισχύον, που λήγει στις 31 Ιουνίου του 2024.

Η πλευρά του διεθνούς επιθετικού και οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού κατέληξαν σε πλήρη συμφωνία σε όλους τους όρους της διαπραγμάτευσης. Ο Ιωαννίδης θα δεσμευτεί για άλλα τέσσερα χρόνια και θα ανταμειφθεί για την πρόοδο του με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Ιωαννίδη και στους «πράσινους» είχε επιτευχθεί μέρες και απέμενε η επισημοποίηση της. Κάτι που αναμένεται να συμβεί ακόμα και εντός της ημέρας.

Πρακτικά, το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ιωαννίδης, θα τεθεί άμεσα σε ισχύ. Είναι άλλη μία επιβράβευση του Τριφυλλιού προς τον Ιωαννίδη, ώστε να πληρωθεί την επόμενη σεζόν τις βελτιωμένες αποδοχές και όχι με την προηγούμενη σύμβαση.

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο Ιωαννίδης θα «δένεται» με ρήτρα εξαγοράς για ενδιαφερόμενες ομάδες από το εξωτερικό ή οι παράγοντες του Παναθηναϊκού θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Πάντως, ο Ιωαννίδης έχει εκφράσει την επιθυμία να πανηγυρίσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό και δεν σκέφτεται τη μεταγραφή στο εξωτερικό. Ο Έλληνας επιθετικός έχει τονίσει ότι θα δελεαζόταν μόνο με μία πραγματικά μεγάλη ομάδα και όχι με κάτι μικρομεσαίο. Πόσο μάλλον τώρα, που ο Παναθηναϊκός επανέρχεται στην κανονικότητα.

Ο Ιωαννίδης παρουσιάζει κάθε χρόνο ραγδαία εξέλιξη υπό τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς και εφόσον σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα, θα εδραιωθεί ως ο βασικός επιθετικός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας.