Η αγάπη του Ιωαννίδη για την Formula 1: «Λατρεύω Φέτελ, αντιπαθώ Φερστάπεν»

Φώτης Ιωαννίδης & Σεμπάστιαν Φέτελ

i

©Intime

Η αγάπη του Ιωαννίδη για την Formula 1: «Λατρεύω Φέτελ, αντιπαθώ Φερστάπεν»

Sportal newsroom 10:20 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 14.04.2023

Ο διεθνής σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης λατρεύει την Formula 1 και μιλώντας σε podcast, αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν κι αποκάλυψε τον αγαπημένο του πιλότο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης εκτός από το ποδόσφαιρο λατρεύει τη Formula 1. Αγαπημένος του πιλότος όπως αποκάλυψε είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ, σε αντίθεση με τον Μαξ Φερστάπεν τον οποίο δεν συμπαθεί και ιδιαίτερα. Μιλώντας στο podcast με τον Κώστα Ψάρρα, ο 23χρονος Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο πώς κόλλησε το «μικρόβιο» της Formula 1, στο Άμπου Ντάμπι του 2021 αλλά και για το αν σκέφτεται ποτέ να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο σπορ.

Η Κοπεγχάγη βλέπει Ιωαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:49 - 31.03.2023

Η Κοπεγχάγη βλέπει Ιωαννίδη

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, έχει μπει στο στόχαστρο της Κοπεγχάγης και εκπρόσωπος της ομάδας θα παρευρεθεί στη Λεωφόρο στον αγώνα με τον Βόλο (Κυριακή 02/04) για να παρακολουθήσει τον Έλληνα επιθετικό.

«Στο τρυπάκι της Formula με έβαλε ο πατέρας και η μητέρα μου. Ξεκίνησα να βλέπω από το 2009-10. Ημουν μικρός βέβαια τότε και δεν καταλάβαινα και πολλά. Ημουν οπαδός του Φέτελ στα ντουζένια του. Από τότε μέχρι σήμερα βλέπω ασταμάτητα», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Ιωαννίδης.

«Από πολύ μικρός ο πατέρας μου είχε πάρει αυτοκινητάκια για να παίζω κι έτσι μπήκε το μικρόβιο μέσα μου. Τις ώρες που διεξάγεται η Formula 1, εμείς ως ποδοσφαιριστές, συνήθως είμαστε στα ξενοδοχεία και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι που έχουμε. Οπότε εγώ προσπαθώ να αφιερώσω κάποιες ώρες εκεί. Αφήνω λίγο το παιχνίδι στην άκρη και συγκεντρώνομαι στη Formula 1. Αλλά εντάξει αν δεν μπορέσω να δω κάποιον αγώνα θα τον δω αργότερα σε επανάληψη. Γιατί πρώτα προέχει η δουλειά και μετά η Formula.

Ο Φέτελ είναι ο αγαπημένος μου. Δεν υπάρχει άλλος. Εντάξει προσπαθώ να βρω και κάποιον άλλον, όπως τον Ράσελ. Αντιπαθώ Φερστάπεν όμως. Αυτό που με κέρδισε στον Φέτελ ήταν ότι σαν οδηγός αδίστακτος. Μου έβγαζε ότι είναι μόνος στην πίστα και ότι δεν πρόκειται να χάσει. Αυτό με κέρδισε. Το πιο σημαντικό σε αυτόν τον άνθρωπο είναι ο χαρακτήρας του. Τον έχουν αγαπήσει σε όλο τον κόσμο. Για όλες τις ενέργειες και τις δράσεις που έχει κάνει. Εχω σκεφτεί, όχι σαν οδηγός, αλλά να βρίσκομαι με κάποιον τρόπο εκεί. Γενικά μου αρέσει ο χώρος, οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Οχι τώρα βέβαια, αλλά στο μέλλον μου αρέσει να βρεθώ στη Formula. Γιατί όχι...»