Η Κοπεγχάγη βλέπει Ιωαννίδη

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Η Κοπεγχάγη βλέπει Ιωαννίδη

Κώστας Τσιακλής 08:49 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 31.03.2023

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, έχει μπει στο στόχαστρο της Κοπεγχάγης και εκπρόσωπος της ομάδας θα παρευρεθεί στη Λεωφόρο στον αγώνα με τον Βόλο (Κυριακή 02/04) για να παρακολουθήσει τον Έλληνα επιθετικό.

Στα «ραντάρ» της Κοπεγχάγης φαίνεται να έχει μπει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης. Το ενδιαφέρον των Δανών μοιάζει να είναι ζεστό καθώς εκπρόσωπος τους θα βρεθεί στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή (02/04) για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Βόλο για την 2η αγωνιστική των Πλέι οφ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε αναφερθεί και το ενδιαφέρον της Σέλτικ για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού ενώ η Σάρλοτ FC είχε καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ στους «πράσινους», την οποία όμως αρνήθηκαν.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν θα αφήσει στην τύχη το συγκεκριμένο θέμα και έχει ήδη ανοίξει συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Ιωαννίδη, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Οι «πράσινοι» θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον 23χρονο άσο τουλάχιστον μέχρι το 2026 και του προσφέρουν ένα νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές.

Όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ ο μισθός του Ιωαννίδη θα τριπλασιαστεί και από τις 100 χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει αυτή τη στιγμή, θα ανέβει στις 300 χιλιάδες ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα οποιαδήποτε μπόνους. Οι υπογραφές των δύο πλευρών αναμένεται να πέσουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ιωαννίδης εντάχθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2020 και έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 90 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 15 γκολ και πέντε ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο Έλληνας επιθετικός μετράει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 33 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκός είχαν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Κάρλος Ζέκα στην ομάδα της Δανίας. Μάλιστα ο 34χρονος πλέον άσος βρίσκεται ακόμα εκεί και έχει φτάσει στις 193 συμμετοχές με την Κοπεγχάγη.