Παναθηναϊκός: Το νέο συμβόλαιο του Ιωαννίδη, πότε θα πέσουν οι υπογραφές και οι αυξημένες αποδοχές

Παναθηναϊκός: Το νέο συμβόλαιο του Ιωαννίδη, πότε θα πέσουν οι υπογραφές και οι αυξημένες αποδοχές

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:10 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 29.03.2023

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν πουλάει τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά θα τον «δέσει» για πολλά χρόνια στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Η Σέλτικ είναι μόνο μία από τις ομάδες που έχουν παρακολουθήσει τον Φώτη Ιωαννίδη. Βέβαια, με εξαίρεση τη Σάρλοτ FC από το MLS, η οποία κατέθεσε πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που την απέρριψε ο Παναθηναϊκός, καμία δεν κινήθηκε επίσημα για τον διεθνή επιθετικό.

Εκ των υστέρων, οποιαδήποτε κίνηση δεν θα είχε καμία τύχη, αφού το «τριφύλλι» δεν πουλάει. Γιατί υπολογίζει τον Ιωαννίδη ως τον βασικό «φουνταριστό» για τα επόμενα χρόνια.

Τα σκωτσέζικα ρεπορτάζ ανέφεραν πως η Σέλτικ θα χρειαστεί να πληρώσει 10,2 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα του Ιωαννίδη. Ίσως το ποσό να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά σίγουρα ο Παναθηναϊκός μόνο με διψήφιο νούμερο θα το σκεφτόταν.

Διότι η σκέψη των «πράσινων» στην παρούσα φάση, είναι η επέκταση του συμβολαίου του Ιωαννίδη, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024. Για αυτό τον σκοπό έχουν αρχίσει συζητήσεις με την πλευρά του 23χρονου στράικερ.

Οι επαφές μεταξύ της διοίκησης του Παναθηναϊκού και και του Ιωαννίδη εξελίσσονται εδώ και μήνες. Η συμφωνία θα επιτευχθεί, αφού παίκτης και ομάδα θέλουν να συνεχίσουν μαζί και δεν έχουν σοβαρές διαφορές στη διαπραγμάτευση.

Επί τάπητος έχει τεθεί ένα νέο συμβόλαιο με διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2026 ή του 2027. Με τις αποδοχές του Ιωαννίδη να υπερτριπλασιάζονται από τις 100.000 ευρώ και να ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ως... τυπικός προπονητής στη Στεάουα Βουκουρεστίου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:49 - 29.03.2023

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ως... τυπικός προπονητής στη Στεάουα Βουκουρεστίου

Σύμφωνα με ρουμάνικο δημοσίευμα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Χαραλάμπους, αναλαμβάνει νέος προπονητής της Στέαουα Βουκουρεστίου. Ωστόσο το άρθρο υποστηρίζει πως η θέση του στον πάγκο θα είναι τυπική, αφού τα «νήματα» θα κινεί ο team manager, Μιχάι Πιντίλι.

Πρόκειται για μία συμφωνία που σε γενικές γραμμές ικανοποιεί την πλευρά του διεθνούς στράικερ και τελούν υπό διευκρίνιση ορισμένες λεπτομέρειες. Ασφαλώς, για τον Παναθηναϊκό είναι συμφέρουσα αφού δεσμεύει για άλλα 3 ή 4 χρόνια το πιο ακριβό εγχώριο περιουσιακό στοιχείο του.

Πότε θα πέσουν οι υπογραφές; Προέχουν τα Play Offs για το Τριφύλλι, αφού σε αντίθεση με τον Κουρμπέλη, ο Ιωαννίδης δεν μένει ελεύθερος τον Ιούνιο. Μοιάζει δύσκολο η συμφωνία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα, όταν και θα υπάρχει χρόνος.

Οπότε, το πιθανότερο είναι πως ο Ιωαννίδης θα κλείσει το νέο deal του με τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν. Με την προσδοκία να υπογράψει ως πρωταθλητής Ελλάδας...