Ο Παναθηναϊκός δεν υποτιμά τον Βόλο παρά το φετινό 12-1 (vid)

Τέσσερις νίκες με τέρματα 12-1 μετράει φέτος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός δεν υποτιμά τον Βόλο παρά το φετινό 12-1 (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 13:20 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 29.03.2023

Στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι θα χρειαστεί ιδρώτας για να λυγίσουν για πέμπτη φορά φέτος τον Βόλο, στο πιο σημαντικό ματς έως τώρα με την ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο έχει το θεωρητικά πιο εύκολο ματς στο μίνι πρωτάθλημα.

Στο «τριφύλλι», ωστόσο, βλέπουν ότι έχουν μία παγίδα μπροστά τους και δεν σκοπεύουν να την πατήσουν. Ξέρουν ότι η ομάδα της Μαγνησίας είναι ακόμα στο κόλπο της Ευρώπης και ότι θα παλέψει για να φύγει αλώβητη από το σπίτι του Παναθηναϊκού. Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, δεν σκοπεύουν να υποτιμήσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το ματς, άλλωστε, θα διεξαχθεί έπειτα από διακοπή με αρκετούς απόντες από τις προπονήσεις κι αυτό πάντα έχει κινδύνους. Ο Κουρμπέλης, παράλληλα, γύρισε τραυματίας από την Εθνική ο Μπερνάρ έχει ένα διάστημα απουσίας, όπως και ο Σπόραρ και δεδομένα θα χρειαστεί σοβαρότητα και προσοχή. Κάθε αποτέλεσμα πλην της νίκης σ’ αυτό το παιχνίδι, ούτως ή άλλως, θα είναι καταστροφικό.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις νίκες φέτος με τον Βόλο και απολογισμό τερμάτων 12 υπέρ και 1 κατά. Η πέμπτη νίκη θα είναι και η πιο σημαντική μέχρι φυσικά ν’ ακολουθήσει η έκτη ξανά στο Πανθεσσαλικό. Ο Παναθηναϊκός φέτος μπροστά σε περισσότερους από 15.000 οπαδούς του, συνέτριψε τον Βόλο με 5-1 εκτός έδρας κι ακολούθησε ένα άνετο 3-0 στο Κύπελλο. Στη ρεβάνς οι «πράσινοι» νίκησαν ξανά στο Πανθεσσαλικό με 2-0 και με το ίδιο σκορ επικράτησαν στη Λεωφόρο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Συνολικά, ο Παναθηναϊκός σε 12 ματς με τον Βόλο έχει 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα. Το πρώτο ματς στον Βόλο ανάμεσα στις δύο ομάδες τη σεζόν 2019-20έληξε ισόπαλο 1-1και στον δεύτερο γύρο ο Παναθηναϊκός νίκησε 4-1. Η δεύτερη ισοπαλία ξανά με 1-1 σημειώθηκε στο ΟΑΚΑ τη σεζόν 2020-21 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση.

Την περασμένη περίοδο ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Βόλο ξανά τέσσερις φορές. Δύο για το πρωτάθλημα και ισάριθμες για το Κύπελλο. Στη Λεωφόρο νίκησε 5-1 με τον Καρλίτος να δίνει σόου, ενώ στη ρεβάνς ηττήθηκε 3-1, λυγίζοντας μετά την αποβολή του Σάντσες. Στο Κύπελλο νίκησε 2-1 στη Λεωφόρο με πρωταγωνιστή τον Μακέντα και στη ρεβάνς με το σβηστό 0-0 συνέχισε στα προημιτελικά.

Σε έξι ματς, λοιπόν, ως γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Σημείωσε 17 γκολ και δέχθηκε 4.