Παναιτωλικός: Με Μπουζούκη και απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ
i

Γιάννης Αναστασίου / © Intime

Παναιτωλικός: Με Μπουζούκη και απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

Sportal newsroom 18:15 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 14.01.2023

Ο Παναιτωλικός καλείται να προσπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά και ο Γιάννης Αναστασίου έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα έχει μαζί του.

Ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην έδρα της, έχοντας ως φόντο την 18η αγωνιστική της Super League. Το 4-0 από τον ΟΦΗ δεν άφησε μόνο πικρία στον Γιάννη Αναστασίου, αφού ο Έλληνας τεχνικός ζημιώθηκε με απουσίες ενόψει Ένωσης.

Συγκεκριμένα o Νταγκό αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες, την ώρα που ο Ντέμπι Φλόρες συμπλήρωσε κάρτες και θα τις εκτίσει κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Ωστόσο υπήρχαν και ευχάριστα αφού στην αποστολή επέστρεψαν οι Μόρσεϊ, για πρώτη φορά μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά το Μουντιάλ, και Σενγκέλια αν και ήταν να απουσιάσει, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε και το νέο απόκτημα της ομάδας, Γιάννης Μπουζούκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Κοντογιάννης.