Αναστασίου: «Ντρέπομαι για την εικόνα που δείξαμε, συγγνώμη στον κόσμο»
i

Γιάννης Αναστασίου / © Intime

Αναστασίου: «Ντρέπομαι για την εικόνα που δείξαμε, συγγνώμη στον κόσμο»

Sportal newsroom 20:26 - 09.01.2023

Ο Παναιτωλικός υπέστη ήττα-σοκ με 4-0 από τον ΟΦΗ στην έδρα του, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην κρύβει την απογοήτευση του με το αποτέλεσμα.

Ο Παναιτωλικός ήταν απογοητευτικός στο πρώτο ματς παρουσία του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάτσιεκ Καμίνσκι, αφού ηττήθηκε με 4-0 στην έδρα του, για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο προπονητής των Αγρινιωτών, Γιάννης Αναστασίου, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα και απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Ντρέπομαι για την εικόνα που δείξαμε, συγγνώμη στον κόσμο, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Δεν κάναμε τίποτα. Δεν θα πρέπει να τα ισοπεδώσουμε όλα, ήταν μια κακή μέρα σήμερα. Κανείς δεν ξεχώρισε. Μια κακή μέρα και να προβληματιστούμε. Να προσπαθήσουμε περισσότερο. Επαναλαμβάνω ότι αναλαμβάνω την ευθύνη».

Για το πως εξηγεί: «Δεν ξέρω αν υπάρχει εξήγηση. Λένε πως ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, δεν ισχύει όπως φαίνεται το ίδιο για εμάς, πρέπει να το δούμε. Να αναλύσουμε το παιχνίδι γιατί δεν κάναμε τίποτα».