Παναιτωλικός - ΟΦΗ: «Μονομαχία» με διαφορετικές βλέψεις
i

ΟΦΗ - Παναιτωλικός/ ©Intime

Παναιτωλικός - ΟΦΗ: «Μονομαχία» με διαφορετικές βλέψεις

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο, στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο (17:00 COSMOTE SPORT 1 HD) στον τελευταίο χρονικά αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League. 

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται στην όγδοη θέση με 19 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του Ατρόμητου (2-0) και θέλει να δώσει σερί στα καλά αποτελέσματα. Ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Μόρσεΐ και τους τραυματίες Ντουάρτε και Μπακάκη. Αντίθετα, επέστρεψαν στην αποστολή οι Στεργιάκης, Βαρόνε. Ο Μπουζούκης έμεινε εκτός, καθώς δεν έχει ακόμη εκδοθεί το δελτίο του.

Από την άλλη ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 11η θέση με 12 βαθμούς. Οι Κρητικοί πηγαίνουν στο Αγρίνιο με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα μετά τη «λευκή» ισοπαλία με το Βόλο στο «Γεντί Κουλέ» την περασμένη αγωνιστική. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος θα ενταχθεί άμεσα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Εκτός και ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος δεν έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά επειδή ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από τραυματισμό, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων. Εκτός έμειναν οι Μαρινάκης και Καμάου λόγω ενοχλήσεων, αλλά και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Ντίαζ, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Κοντογιάννης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Στίφενς, Λάρσον, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιόχου, Διαμαντής, Πασαλίδης, Περέα, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Στάικος, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Τζου, Μπιφουμά, Γκερέρο, Ντίκο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης- Αποστολάκης, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης - Φλόρες, Ντίας, Κολοβός - Νταγκό, Σενγκέλια, Καρέλης.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς - Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής - Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπαλογιάννης - Τοράλ - Ντίκο, Νέιρα.

Tags: