Πριν τον Καρέλη: Τα τακουνάκια που «τρέλαναν» κόσμο (vids)
i

Καρίμ Μπενζεμά/ ©Intime

Πριν τον Καρέλη: Τα τακουνάκια που «τρέλαναν» κόσμο (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:27 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 06.01.2023

Ο Νίκος Καρέλης σημείωσε στο ματς Παναιτωλικός - Ατρόμητος ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ. Το φοβερό τακουνάκι του Έλληνα επιθετικού μπαίνει στην υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς. To Sportal θυμίζει μερικά ακόμα εντυπωσιακά γκολ με παρόμοιο τρόπο.

Ο Νίκος Καρέλης πραγματοποιεί φανταστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 10 γκολ σε 14 ματς. Από όλα αυτά που έχει πετύχει το πιο όμορφο είναι αυτό της 4ης Ιανουαρίου στο Αγρίνιο στον αγώνα με τον Ατρόμητο για την 16η αγωνιστική. Ένα γκολ που θα μείνει αξέχαστο στον 30χρονο φορ όχι μόνο για την έμπνευσή του και που πολύ πιθανό να αναδειχθεί και γκολ της χρονιάς, αλλά γιατί με αυτό έχει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Παναιτωλικού με 17 τέρματα, προσπερνώντας τους Ανρί Καμαρά και Βλαντ Μοράρ, που είχαν 16.

Το γκολ με τακουνάκι είναι πάντα ιδιαίτερο και πάντα θα συζητιέται. Είναι εντυπωσιακό όπως και να το κάνεις. Σε όσους αρέσει το θέαμα είναι το καλύτερό τους. Πάμε να θυμηθούμε μερικά τέτοια γκολ, όπως αυτό που σημείωσε ο Νίκος Καρέλης. 

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Κριστιάνο Ρονάλντο

Λουίς Σουάρες

https://www.youtube.com/watch?v=Zmv82vFS7Gk

Ολιβιέ Ζιρού 

Τιερί Ανρί 

Τζανφράνκο Τζόλα

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι 

Σαντιό Μανέ 

Καρίμ Μπενζεμά 

Νταβίντ Βίγια