Πόσο κοστίζει η φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο;
i

Ρονάλντο/©AlNassr

Πόσο κοστίζει η φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο;

Κώστας Τόπας 10:46 - 06.01.2023

Εαν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει τη φανέλα της Αλ Νασρ με το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο τυπωμένο, τότε θα χρειαστεί να πληρώσει ένα καλό ποσό στους Σαουδάραβες.

Οι οπαδοί της Αλ Νασρ έχουν ήδη φροντίσει να δείξουν την αγάπη τους στον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς κυνηγούν σαν θησαυρό, μια φανέλα του Πορτογάλου αστέρα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα οι πωλήσεις της φανέλας του πριν καν την επίσημη παρουσίασή του έφτασαν σχεδόν τα 3 εκατομμύρια ριάλ (σ.σ 747.430,77 ευρώ) σε λιγότερο από 48 ώρες.

Η παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ ξεπέρασε σε προβολές τον τελικό του Μουντιάλ (vid)
REST OF THE WORLD

10:08 - 06.01.2023

Η παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ ξεπέρασε σε προβολές τον τελικό του Μουντιάλ (vid)

Η τελετή παρουσίασης του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ, έφτασε τις 3 δισεκατομμύρια προβολές σε 40 κανάλια σε όλο τον κόσμο και ξεπέρασε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πόσα χρήματα όμως κοστίζει μία φανέλα του Ρονάλντο; Η εντός έδρας εμφάνιση της Αλ Νασρ με τυπωμένο το όνομα του Πορτογάλου αστέρα είναι η πιο ακριβή. Συγκεκριμένα, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πληρώσει 80 ευρώ για να την αποκτήσει. Και μάλιστα χωρίς τα έξοδα αποστολής...

Από την άλλη, η εκτός έδρας εμφάνιση της σαουδαραβικής ομάδας κοστολογείται στα 70 ευρώ, ενώ η τρίτη η οποία είναι λευκή είναι και η πιο φθηνή, στα 56 ευρώ. Η «τρέλα» για μια φανέλα του Κριστιάνο είναι τόση που κάποια στιγμή έπεσε και η ιστοσελίδα της Αλ Νασρ από τη μεγάλη επισκεψιμότητα.