Μέτρησαν με ράβδο τα δοκάρια στο Αγρίνιο και όλα έτοιμα για το Παναιτωλικός - Ιωνικός
i

Αντώνης Γκριμότσης

Μέτρησαν με ράβδο τα δοκάρια στο Αγρίνιο και όλα έτοιμα για το Παναιτωλικός - Ιωνικός

Sportal newsroom 14:13 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 19.02.2023

Ο τεχνικός σύμβουλος συντήρησης αγωνιστικών χώρων, Αντώνης Γκριμότσης, μέτρησε τα δοκάρια στο γήπεδο του Παναιτωλικού, χρησιμοποιώντας μετρητική ράβδο, μέθοδος που αναγνωρίζεται ως έγκυρη από τους διεθνείς κανονισμούς.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ιωνικό (19./02, 19:30), με στόχο την επιστροφή στις νίκες ώστε να ανέβει όσο το δυνατόν περισσότερο στην βαθμολογική κατάταξης της Stoiximan.gr Super League.

Ενόψει της αναμέτρησης με τους Νικαιώτες, ο τεχνικός σύμβουλος συντήρησης αγωνιστικών χώρων, Αντώνης Γκριμότσης με φωτογραφίες που δημοσίευσε, μέτρησε τα δοκάρια στο γήπεδο του Παναιτωλικού, χρησιμοποιώντας μετρητική ράβδο, μέθοδος που αναγνωρίζεται ως έγκυρη από τους διεθνείς κανονισμούς.

Ολα αυτά λίγες ημέρες αφότου έγιναν οι μετρήσεις των δοκαριών στο Περιστέρι, στο γήπεδο του Ατρομήτου κι αποφασίστηκε να μην ξεκινήσει ο αγώνας με την ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία, λόγω έλλειψης υπαιτιότητας της ομάδας του Περιστερίου, όπως ενημέρωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League. 

Η Ένωση από την πλευρά της, κατέθεσε, όπως είχε προαναγγείλει την έφεση εναντίον της πρωτόδικης απόφασης για το ματς. Η απόφαση που θα βγει από την Επιτροπή Εφέσεων, θα κρίνει έτσι κι αλλιώς οριστικά το αν θα γίνει ή όχι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Ανεξαρτήτως από το αν κάποια από τις δυο ομάδες, επιλέξει να προσφύγει στο CAS.