Τα «έσπασε» το γκολ του Κανός, καλύτερο της αγωνιστικής και δεύτερο σε ψήφους σε όλη τη σεζόν (vid)
i

Σέρχι Κανός / © Tourette Media

Τα «έσπασε» το γκολ του Κανός, καλύτερο της αγωνιστικής και δεύτερο σε ψήφους σε όλη τη σεζόν (vid)

Sportal newsroom 21:06 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 16.02.2023

Το γκολ του Σέρχι Κανός κόντρα στον Παναιτωλικό έγινε το δεύτερο αγαπημένο του κόσμου, όσον αφορά τη φετινή σεζόν, ενώ βρέθηκε μία ανάσα από το να φτάσει και την κορυφή.

Ο Σέρχι Κανός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εναντίον του Παναιτωλικού για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτό το τέρμα του, μάλιστα, πανηγυρίστηκε με τον πιο γλυκό τρόπο, αφού ο ίδιος το αφιέρωσε στη μητέρα του.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να άγγιξε τα συναισθήματα των φιλάθλων, οι οποίοι το βάφτισαν ως το κορυφαίο σκοράρισμα της αγωνιστικής, στη σχετική ψηφοφορία της Super League. Το γκολ αυτό καθαυτό μπορεί να μην ήταν ξεχωριστό, ωστόσο το ότι ήταν το παρθενικό του παίκτη σε συνδυασμό με την αφιέρωση του παίκτη στη μαμά του μετά τον θάνατο της, το ανέβασε στην κορυφή.

Μάλιστα, η προσπάθεια αυτή του Κανός συγκέντρωσε ποσοστό 74,98 % σε ψήφους, το δεύτερο μεγαλύτερο από την αρχή του πρωταθλήματος. Στην κορυφή, δε, βρίσκεται ένας ακόμα «ερυθρόλευκος» παίκτης. Συγκεκριμένα, ο Πεπ Μπίελ με το γκολ που είχε πετύχει εναντίον του Παναθηναϊκού στο αξέχαστο ντέρμπι της Λεωφόρου έφτασε το 84,27%.