Ολυμπιακός: Τα «μηνύματα» για Λαμία και η προσοχή
i

Ολυμπιακός - Λαμία / ©intime

Ολυμπιακός: Τα «μηνύματα» για Λαμία και η προσοχή

Ο Ολυμπιακός μετά το εντυπωσιακό 6-1 επί του Παναιτωλικού, βλέπει την επόμενη αγωνιστική και την αναμέτρηση που έχει με τη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός μετά το εντυπωσιακό 6-1 επί του Παναιτωλικού, βλέπει την επόμενη αγωνιστική και την αναμέτρηση που έχει με τη Λαμία. Εκτός έδρας μάλιστα και με κάποια «μηνύματα» που έρχονται να του δείξουν, γιατί το ματς της Κυριακής θα χρειαστεί την ανάλογη προσοχή.

Πρώτον η Λαμία μετά την τεσσάρα από τον ΟΦΗ στην έδρα της, αλλάζει προπονητή. Ο Βόκολος ανέλαβε στη θέση του Σάββα Παντελίδη και όπως και να ‘χει, αλλαγή προπονητή δείχνει πάντα μια διαφορά στην ψυχολογία, στην προετοιμασία ενός ματς.

Δεύτερο, η στάση της διοίκησης της Λαμίας. Δεν έδειξε καμία διάθεση να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό, ώστε να ταξιδέψουν οι οπαδοί του την Κυριακή το μεσημέρι στη Λαμία. Ξεκάθαρη στάση, για να μην έχουν τον κόσμο δίπλα τους οι «ερυθρόλευκοι».

Τρίτο, η Λαμία «καίγεται» για βαθμούς. Με την αγωνιστική άνοδο του Ιωνικού, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, τελευταία στη βαθμολογία. Θα θελήσει να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, που θα αγωνιστεί χωρίς τον βασικότερο μέσο του, τον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει κόντρα στη Λαμία. Κι εκεί είναι που θα κληθεί ο Μίτσελ να αποφασίσει τον αντικαταστάτη του.

Ο Σαμασέκου στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ο μοιραίος με το αυτογκόλ και δεν έπαιξε λεπτό κόντρα στον Παναιτωλικό, αντιθέτως είδαμε τον Κασάμι να μπαίνει αλλαγή. Ο Μίτσελ πάντως, όταν όλοι βλέπουν το ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, ξέρει ότι η δύσκολη πρόκληση, είναι το ματς με τη Λαμία. Γιατί δεν θα έχει σημασία μόνο να πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά και η καλή εικόνα.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει άλλωστε, εν αναμονή και του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, της απόφασης για το Ατρόμητος-ΑΕΚ, δύο νίκες του Ολυμπιακού στη Λαμία και τον Παναθηναϊκό, μπορούν να φέρουν και άλλη αυτοπεποίθηση στους «ερυθρόλευκους».