Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός: Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες

Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός

i

©Intime

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός: Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:17 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:21 - 04.01.2024

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Πανσερραϊκό (4/1, 17:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Πέμπτης (4/1,17:00) τον Πανσερραϊκό, για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να ξεφύγουν από τα χαμηλά της βαθμολογίας. 

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 επί του ουραγού ΠΑΣ Γιάννινα και είναι στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 11 βαθμούς. Οι Αγρινιώτες μετράνε τη φετινή σεζόν 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες και ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να σκαρφαλώσουν στη κατάταξη. 

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου, Μπαλντασάρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στην 11η θέση του πίνακα με 14 βαθμούς και μέχρι στιγμής έχει απολογισμό 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες, όμως εδώ και δύο μήνες αγνοεί τη λέξη νίκη με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού.  

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Χόβαν, Τσομπανίδης, Γκοτζαμανίδης, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μορέιρα, Οικονόμου, Στάικος, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Μασκανάκης, Αλεξιτς, Ουάρντα, Γούλερι.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο – Μαλής, Ντουάρτε, Μλάντεν – Λιάβας, Χουάνπι, Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν – Καρέλης, Ζοάο Πέδρο. 

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν – Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης, Πηλέας – Σοφιανός, Μορέιρα – Μούργος, Χατζηστραβός, Ουάρντα – Άλεξιτς.