Φέρνει πρώην συμπαίκτη του Έσε ο Παναιτωλικός

Φέρνει πρώην συμπαίκτη του Έσε ο Παναιτωλικός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:19 - 03.01.2024

Στην απόκτηση του Λούκας Τσάβες προχώρησε ο Παναιτωλικός, ο οποίος απέκτησε με δανεισμό τον πρώην συμπαίκτη των Σαντιάγκο Έσε, σύμφωνα με Αργεντίνο δημοσιογράφο.

Σε προσθήκη τερματοφύλακα φαίνεται πως προχωράει ο Παναιτωλικός, ο οποίος μοιάζει να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λούκα Τσάβες. Πρόκειται για τον 28χρονο τερματοφύλακα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, ο οποίος θα αποχωρήσει με μορφή δανεισμού από το κλαμπ της Αργεντινής. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο σύλλογος του Αγρινίου τα βρήκε σε όλα με το κλαμπ της Πριμέρα Ντιβισιόν και πλέον ο παίκτης αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα. «Ο Λούκας Τσάβες φεύγει για την Ελλάδα: Η Αργεντίνος Τζούνιορς τον δείνει ως δανεικό χωρίς οψιόν αγοράς στον Παναιτωλικό», ανέφερε στο Tweet του ο ρεπόρτερ. 

Ο ίδιος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Ουρακάν, εκεί όπου συνυπήρξε με τον Σαντιάγκο Έσε. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος και ο παίκτης του Ολυμπιακού είχαν αγωνιστεί μαζί σε 66 παιχνίδια, συμπληρώνοντας παρέα στο γρασίδι 5.298 λεπτά. Εντούτοις, ο Έσε δεν είναι ο μόνος «Έλληνας» με τον οποίο έχει συνυπάρξει ο Τσάβες. 

Στην Ουρακάν έπαιζε, επίσης, μαζί με τον Χουάν Γκαρό, που τώρα αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και τον Νικολάς Φρέιρε, με τον οποίο φόρεσαν από κοινού τη φανέλα της Αρχεντίνος Τζούνιορς.