Στροφή στο εξωτερικό οι Αγρινιώτες για τον αντικαταστάτη του Αναστασίου

Ο Φώτης Κωστούλας.

i

©intime

Στροφή στο εξωτερικό οι Αγρινιώτες για τον αντικαταστάτη του Αναστασίου

Sportal newsroom 17:40 - 24.05.2023

Ο Παναιτωλικός δίνει προτεραιότητα στο εξωτερικό για τον διάδοχο του Γιάννη Αναστασίου, ενώ δεν υπάρχει τάση μείωσης του μπάτζετ.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Αναστασίου.

Οι Αγρινιώτες έλυσαν τη συνεργασία τους με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος φέρεται να πλήρωσε την κάκιστη εικόνα στα playouts και γενικά τη φθίνουσα πορεία της ομάδας στη διάρκεια της σεζόν.

Σύμφωνα με το agriniara.gr δεν έγινε κάποια ουσιαστική συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας και η απόφαση της διοίκησης ήταν οι δύο πλευρές να μην πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Παναιτωλικός δεν προκρίνει περίπτωση Έλληνα προπονητή κι αναζητεί τον διάδοχο του Γιάννη Αναστασίου στο εξωτερικό. Στις προϋποθέσεις εκτός από το να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο είναι και να έχει βιογραφικό του και σεζόν σε πάγκο που «έκαιγε», ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει υπό πίεση.

Οι Αγρινιώτες, παράλληλα, δεν δείχνουν διάθεση να μειώσουν το μπάτζετ, το οποίο και τη νέα σεζόν θα κυμαίνεται σε επίπεδα ανάλογα με την εποχής του Αναστασίου. Φυσικά επιθυμία της διοίκησης είναι άμεσα να καταλήξουν στον νέο τεχνικό. Δεν είναι εύκολο, βέβαια, αλλά αυτός είναι ο στόχος.

Στη διοίκηση αξιολογείται και η έκθεση του Γιάννη Αναστασίου με τις εισηγήσεις για τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με εξαίρεση την περίπτωση του Κώστα Αποστολάκη, για τον οποίο υπάρχει διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας, οι Ανέστης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός, Νταγκό, Μόρσεϊ βρίσκονται πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Να θυμίσουμε ότι έχει αποχωρήσει ο Λάρσον μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Τζουργκάρντεν, ενώ δεν είναι βέβαιη η παραμονή των Χατζηθεοδωρίδη, Σενγκέλια αν κι έχουν συμβόλαιο.