Αποστολάκης: «Η φετινή χρονιά μου άφησε γλυκόπικρη γεύση, υπάρχει θετικό κλίμα για ανανέωση»

Κώστας Αποστολάκης

i

©intime

Αποστολάκης: «Η φετινή χρονιά μου άφησε γλυκόπικρη γεύση, υπάρχει θετικό κλίμα για ανανέωση»

Sportal newsroom 21:42 - 17.05.2023

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, Κώστας Αποστολάκης, μίλησε στο ραδιόφωνο Αχελώου 98,4 και αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά της ομάδας του Αγρινίου, ενώ όσον αφορά την ανανέωσή του σχολίασε πως οι συζητήσεις είναι σε καλό κλίμα.

Ο Παναιτωλικός έκλεισε σήμερα τη χρονιά με την τελευταία του προπόνηση. Για τον λόγο αυτό ο αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου, Κώστας Αποστολάκης, μίλησε στο ραδιόφωνο Αχελώου 98,4 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τη φετινή χρονιά. Σχολίασε μάλιστα πως στο τέλος του άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, λόγω της εικόνας που είχαν στα playouts. 

Ακόμη έκανε λόγο και το θέμα της ανανέωσής του, λέγοντας πως οι συζητήσεις είναι σε καλό σημείο, με τον ίδιο να θέλει να μείνει στον Παναιτωλικό. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Οι Βραζιλιάνοι αποκαλύπτουν κύκλωμα χειραγώγησης αγώνων από παίκτες της Super League με ονόματα και συνομιλίες από Whatsapp
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:45 - 16.05.2023

Οι Βραζιλιάνοι αποκαλύπτουν κύκλωμα χειραγώγησης αγώνων από παίκτες της Super League με ονόματα και συνομιλίες από Whatsapp

Σκάνδαλο χειραγωγημένων αγώνων στη Βραζιλία μοιάζει να έχει προεκτάσεις και στην Ελλάδα. Οι «πέντε παίκτες», το συνθηματικό «κίτρινη» και πώς εμπλέκεται ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδας σε συνομιλίες στο Whatsapp.

Για τη φετινή αγωνιστική σεζόν:

«Η φετινή χρονιά μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, ειδικά προς το τέλος ήταν αρκετά πικρή. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στον πρώτο γύρο. Κανείς δεν το περίμενε να κάνουμε τέτοια εκκίνηση, συγκεντρώσαμε περίπου 20 βαθμούς. Στο δεύτερο γύρο δείξαμε κακή εικόνα, ενώ στα play outs η εικόνα μας ήταν ακόμα χειρότερη, δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητές μας».

Για το αν έχουν γίνει συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου 

«Υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες αυτή τη στιγμή για την ομάδα γι’ αυτό και δεν έγιναν νωρίτερα οι συζητήσεις. Ωστόσο, στην περίπτωσή μου θα έλεγα ότι υπάρχει θετικό κλίμα για ανανέωση, θέλω πολύ να μείνω, νιώθω πολύ άνετα σε αυτή την ομάδα, περνάω υπέροχα και στην καθημερινότητά μου. Πιστεύω ότι θα είναι αίσιο το αποτέλεσμα της παραμονής μου, θέλω να μείνω στον Παναιτωλικό».